ESPRESO VAS VODI U BIOSKOP: Gledajte Metjua Mekonahija u filmu BITANGA S PLAŽE
Metju Mekonahi u glavnoj roli, Foto: Promo

poklon za čitaoce

ESPRESO VAS VODI U BIOSKOP: Gledajte Metjua Mekonahija u filmu BITANGA S PLAŽE

U komediji reditelja Harmonija Korine, koja u bioskope kreće od 18. aprila, buntovnik Mundog živi po sopstvenim pravilima

Objavljeno: 11:25h

Prvih troje čitalaca koji se jave u inbox facebook strane Espreso Kultura, a koji nisu dobijali nagradu Espreso portala u poslednjih mesec dana, dobiće po dve karte za projekciju filma u četvrtak, 18. aprila u Kombank dvorani od 21:15h.

Spreman na sve vrste transformacija zarad svojih uloga, glumac Metju Mekonahi je otišao korak dalje i predstavio se kao poročni poeta Mundog, čije nesvakidašnje ponašanje odudara od ponašanja jednog pesnika.

U komediji „Bitanga s plaže,” reditelja Harmonija Korine, koja u bioskope kreće od 18. aprila, buntovnik Mundog živi po sopstvenim pravilima!

Njegov način govora ponekad zvuči dubokoumno, ali češće uličarski, jer on više i nije toliko popularan pisac. Svoj život je okrenuo ka porocima, uživanju u oblacima dima i velikim količinama pića. Ipak, ne bi se reklo, ali Mundog nije skitnica, već ležeran duh čije ga bogatstvo spašava od mnogih nevolja i životnih problema u koje bi olako mogao da upadne.

U ostalim ulogama ove urnebesne komedije našli su se i drugi poznati glumci među kojima su: Martin Lawrence, Zac Efron, Isla Fisher, kao i hip hop muzičar i glumac Snoop Dogg i drugi.

BONUS VIDEO: DUŠAN PETROVIĆ: Jedan bend ne čini njegova muzika, nego ljudi (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.