HELEN MIREN PROTIV NETFLIXA: Ništa nije tako dobro kao gledanje filma u bioskopu
Helen Miren, Foto: Profimedia

oštro

HELEN MIREN PROTIV NETFLIXA: Ništa nije tako dobro kao gledanje filma u bioskopu

U svetu je sve veća napetost između filmskih studija i striming servisa poput Netlixa i Amazona, koji zaobilaze tradicionalne kanale distribucije filmova

Objavljeno:

Helen Miren je govorila veoma oštro protiv jednog od najpopularnijih striming servisa, na okupljanju CinemaCon u Las Vegasu. Na predstavljanju svog novog filma "Dobri lažov", ona je rekla: "Volim Netflix, ali j*beš Netflix".

Miren je zaključila: "Ništa nije tako dobro kao gledanje u bioskopu". Konvencija na kojoj veliki filmski studiji predstavljaju aktuelne projekte je ranije ispoljavala skepticizam prema striming servisima.

Pre dve godine predsednik Sony Picturesa, Tom Rotman, rekao je "Netfliks do mojega!" ("Netflix my ass"), povodom predstavljanja Vilnevovog filma "Blade Runner 2049". Po njegovim rečima, ovaj film je mogao biti adekvatno prikazan samo u bioskopima.

Prethodno je i veliki reditelj Stiven Spilberg izrazio negodovanje i sugestiju da bi filmovi sa striming distribucijom trebalo da budu isključeni iz konkurencije za Oskara.

BONUS VIDEO: MILOŠ TOMIĆ: O muzičkim traumama i najglupljim filmovima (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Guardian)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.