STIŽE FILM O ELTONU DŽONU: Hoće li prevazići Boemsku Rapsodiju?
Foto: Printscreen/youtube

provereni recept

STIŽE FILM O ELTONU DŽONU: Hoće li prevazići Boemsku Rapsodiju?

Glavni glumac Taron Egerton izjavio je da mu je slavni pevač dozvolio da ga prikaže i u "ružnom izdanju"

Objavljeno: 09:47h

Egerton će u predstojećem biografskom filmu "Rocketman" glumiti Eltona Džona. Ovo delo će prikazivati uspon muzičara od ranih dana karijere i partnerstva sa autorom pesama Bernijem Topinom do njegovog proboja na sceni.

Povodom premijerne projekcije odabranih delova filma, Egerton je rekao "Elton mi je u suštini dao dozvolu da ga s vremena na vreme učinim i gadnim. Film počinje tako što Elton dolazi na rehabilitaciju u prilično nedostojnom stanju. Saznajemo o njegovom životu i iskustvima iz sobe za oporavak".

Glumac je dodao: "Film pre svega slavi njegov život i delo - ali to je takođe i priča o nekome ko se ne oseća dobro dok se oporavlja".

Režiser Dekster Flečer je prethodno snimao Boemsku Rapsodiju nakon što je Brajan Singer dobio otkaz. Prema njegovim rečima, ovo delo će biti "muzička fantazija".

"Elton je pripovedač i pratimo njegova sećanja na ta vremena - a sećanja nas povremeno i iznevere", rekao je. "To je ideja s kojom se poigravamo". Dodao je da je Džon, koji je aktivno učestvovao u stvaranju filma kao jedan od producenata, "uvek bio veoma iskren i otvoren" o svom životu.

"To je jedna od snaga filma", rekao je Flečer. "Nije u svrhu vlastite promocije na taj način".

Prema BBC-u, snimci koji su premijerno prikazani odabranoj publici sadrže scene seks žurki i korišćenja narkotika, kao i one koje se bave Džonovim vezama.

"Rocketman" će biti premijerno prikazan 24. maja.

BONUS VIDEO: Espreso Live Session #3: Vukašin Đelić

(Espreso.co.rs / NME)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.