CAPTAIN MARVEL zaradio 300 miliona dolara i ne planira da stane
Bri Larson u ulozi superherojke, Foto: Profimedia

obijanje blagajni

CAPTAIN MARVEL zaradio 300 miliona dolara i ne planira da stane

Bri Larson je glavni lik Marvelovog novog filma te je ujedno i prvi ženski superheroj Marvel univerzuma koji ima svoj film

Objavljeno:

"Captain Marvel" je ostvario zaradu od skoro 170 miliona dolara u prva četiri dana prikazivanja, a u prvih šest se taj iznos povećao na 325 miliona dolara. Kritičari očekuju da će ovaj iznos preći 500 miliona u toku ove nedelje.

Bri Larson je glavni lik Marvelovog novog filma te je ujedno i prvi ženski superheroj Marvel univerzuma koji ima svoj film. U filmu tumači lik Kerol Denvers, pilotkinju koja je postala kapetanka Marvel nakon što se Zemlja našla usred galaktičkog konflikta 1995. godine.

Uloge u filmu tumače još i Semjuel L. Džekson, Ben Mendelson, Anet Bening, Džad Lou, itd. Larson će se ponovo pojaviti u ulozi kapetanke Marvel u predstojećem Marvelovom filmu "Avengers: Endgame" koji će biti prikazan u aprilu te koji je ujedno i poslednji deo franšize Avengersa. Poslednji nastavak Avengersa ostvario je zaradu od dve milijarde dolara te je tako upao na listu na kojoj su "Avatar", "Titanic" i "Star Wars: The Force Awakens".

BONUS VIDEO: PAVLE POPOV: Možeš da me staviš u simfonijski orkestar, ili u avangardni ili džez bend, uvek ću se snaći (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.