Da li je ispao iz trke za novog Bonda? IDRIS ELBA nagovestio da ga više ne zanima uloga agenta 007
Idris Elba, Foto: Profimedia

šta posle danijela krejga

Da li je ispao iz trke za novog Bonda? IDRIS ELBA nagovestio da ga više ne zanima uloga agenta 007

"Bond je jedna od najvećih franšiza na svetu, i zbog toga, ko god završi u toj ulozi, moraće s tim da živi"

Objavljeno: 10:06h

Idris Elba je progovorio o svojim šansama da se pojavi u ulozi agenta 007 u budućnosti, uz objašnjenje da ne želi uloge koje bi ga "obeležile".

Glumac koji se proslavio ulogama u serijama "Žica" i "Luter", bio je u najužem krugu kandidata za naslednika Danijela Krejga u budućim filmovima o Džejmsu Bondu, prema pisanjima raznih medija. Idris Elba nije negirao te navode, već ih je čak i podgrejao tvitom s rečima "Moje ime je Elba, Idris Elba".

Sada deluje da su te šanse znatno umanjene.

"Bond je jedna od najvećih franšiza na svetu, i zbog toga, ko god završi u toj ulozi, moraće s tim da živi", rekao je Elba Event magazinu.

"Postaješ taj lik, i po njemu ćeš ostati prepoznat tokom mnogo narednih godina. Trenutno se bavim likovima koji mogu da žive zajedno sa Idrisom. Ne želim one koji bi me preuzeli i potpuno definisali".

Ranije ove godine, Elba je postovao i selfi sa Danijelom Krejgom, što su mnogi protumačili kao znak da će upravo on biti njegov naslednik. Dvojica glumaca su se pojavili i slikali na dodeli Zlatnih globusa.

Takođe, glasine su podgrejane i izjavama producentkinje Barbare Brokoli, koja je govorila da je "vreme" za Bonda koji nije belac, dodajući da će se to dogoditi "u nekom trenutku".

Taj trenutak, očigledno, još nije došao.

Poslednji film iz Bond franšize sa Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi započinje snimanje 6. aprila, a premijera je zakazana za sledeću godinu.

BONUS VIDEO: Espreso Live Session #2: Dukat/Stray Dogg

(Espreso.co.rs/NME)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.