ESPRESO VAS VODI U BIOSKOP: Delimo 3x2 karte za film INSTANT PORODICA
Instant porodica, Foto: Promo

besplatan ulaz

ESPRESO VAS VODI U BIOSKOP: Delimo 3x2 karte za film INSTANT PORODICA

Topla i emotivna filmska priča o paru čiji život kreće drugačijim tokom od trenutka kada usvoje troje dece

Objavljeno:

Prva tri čitaoca koji ostave komentar na ovom Facebook postu i jave nam se u inbox facebook stranice Espreso Kultura, uz puno ime i prezime dobijaju dve karte za projekciju filma u subotu 2. marta u bioskopu Tuckwood od 15:45h. ***

Film je topla i emotivna filmska priča o paru čiji život kreće drugačijim tokom od trenutka kada usvoje troje dece. Pit i Eli, kako bi popunili prazninu u svom braku, odlučuju da posete centar za usvajanje dece. Dvoje socijalnih radnika pomažu im u koracima koje je neophodno preduzeti da bi mogli da usvoje dete. Odlaze na druženje organizovano da bi se budući roditelji i deca bolje upoznali i tu sreću tinejdžerku, koja im govori kako skoro niko ne želi da usvoji dete tih godina.

Zainteresovani za njenu priču, Pit i Eli saznaju da je devojčicina majka narkoman, da je trenutno u zatvoru i da je zapalila kuću, a da tinejdžerka Lizi ima mlađeg brata i mlađu sestru. Iako to sve deluje kao ogroman izazov, bračni par odlučuje da ih sve bolje upozna i poziva u svoj dom, na porodičnu večeru povodom Dana zahvalnosti i tu sve počinje.

Režija: Sean Anders Uloge: Isabela Moner, Mark Wahlberg, Rose Byrne, Octavia Spenser Scenario: Sean Anders, John Morris

Trejler za film možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO: Espreso Live Session #1: On Tour

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.