OL STAR EKIPA MARTINA SKORSEZEA U FILMU IRISHMAN: Paćino, De Niro, Kajtel, Peši...
Na snimanju filma, Foto: Profimedia

uskoro

OL STAR EKIPA MARTINA SKORSEZEA U FILMU IRISHMAN: Paćino, De Niro, Kajtel, Peši...

Prema knjizi “I Heard You Paint Houses”, film prati priču o nestanku sindikalnog vođe Džimija Hofe čiji lik tumači Al Paćino

Objavljeno:

Netflix je napokon objavio tizer trejler za nadolazeću krimi dramu “The Irishman”, čiju režiju potpisuje legendarni Martin Skorseze

Činjenicu da tizer u trajanju od 45 sekundi ne nudi snimke iz filma, objašnjava to da ekipa vredno radi na specijalnim efektima za film, zbog čega snimci nisu spremni za javnost.

“The Irishman”, čiji scenario potpisuju Čarls Brent i Stiven Zejlijan prikazuje okolnosti koje su prethodile i u krajnjoj meri, dovele do zloglasnog slučaja iz 1975. godine.

Prema knjizi “I Heard You Paint Houses”, film prati priču o nestanku sindikalnog vođe Džimija Hofa čiji lik tumači Al Paćino.

Priča je ispričana iz perspektive Frenka, plaćenog ubice koji tvrdi da je odgovoran za nestanak Hofa, kojeg igra Robert De Niro. Džo Peši će tumačiti lik mafijaškog šefa Rasela, dok će Harvi Kajtel imati ulogu drugog krimi šefa Anđela Bruna.

Interesantno je to da je Skorseze imao na umu da podmladi svoju mafijašku ekipu skupom računarskom animacijom, zbog čega je ovaj projekat višestruko odbijan od različitih produkcijskih kuća, dok ga nije preuzeo Netflix.

Film će premijerno biti emitovan tokom jeseni 2019. godine.

BONUS VIDEO: Espreso Live Session #1: On Tour

(Espreso.co.rs / Bosonoga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.