Šarliz Teron i Set Rogen u filmu LONG SHOT (VIDEO)
Kadar iz filma Long shot, Foto: Printscreen/youtube

trejler

Šarliz Teron i Set Rogen u filmu LONG SHOT (VIDEO)

Film prati priču o Šarlot Fild, državnoj sekretarki koja priprema predsedničku kandidaturu

Objavljeno:

Stigao je zvanični trejler za komediju “Long Shot”, sa Šarliz Teron (Charlize Theron) i Setom Rogenom (Seth Rogen) u glavnim ulogama.

Film prati priču o Šarlot Fild, državnoj sekretarki koja priprema predsedničku kandidaturu, a čiji lik tumači Teron. Na jednom događaju se susretne sa novinarom Fredom Flerskim, koga glumi Rogen, a kojem je nekada bila dadilja.

Šarlot angažuje Freda kao pisca političkih govora, uprkos negodovanju njenih savetnika i ne sluteći da će se između njih dvoje uskoro pojaviti iskre. U međuvremenu, on je očarava svojim samodopadnim humorom i uspomenama na mladalački idealizam, što vodi u uzbudljivu aferu.

Režiju potpisuje Džonatan Levin (Jonathan Levine), a scenario Den Sterling(Dan Sterling).

U sporednim ulogama se pojavljuju Džun Dajen Rafael (June Diane Raphael), Aleksandar Skarsgard (Alexander Skarsgård), O’šej Džekson Mlađi (O’shea Jackson Jr.) i Endi Serkis (Andy Serkis).

Iako je u pitanju američki film, u javnosti SAD-a “Long Shot” se ne reklamira u velikoj meri s obzirom na to da se bavi temom političke prirode.

Film će imati svetsku premijeru na South by Southwest filmskom festivalu sledećeg meseca, a u bioskope dolazi 3. maja ove godine.

BONUS VIDEO: Espreso Live Session #1: On Tour

(Espreso.co.rs / Bosonoga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.