ESPRESO VAS VODI U BIOSKOP: Delimo 3x2 karte za film ALITA  BORBENI ANĐEO
Alita, Foto: Promo

besplatan ulaz

ESPRESO VAS VODI U BIOSKOP: Delimo 3x2 karte za film ALITA BORBENI ANĐEO

Prvi veliki blokbaster u 2019.

Objavljeno:

Prva tri čitaoca koji ostave komentar na ovom Facebook postu i jave nam se u inbox facebook stranice Espreso Kultura, uz puno ime i prezime dobijaju dve karte za projekciju u četvrtak, 14.2. u 20h u Kombank dvorani.

Zajedno sa rediteljem Robertom Rodrigezom, sa kojim deli jednaku strast ka jakim ženskim herojima, scenarista Džejms Kameron snimio je 3D spektakl “Alita Borbeni anđeo”, koji nam premijerno u bioskope stiže danas, 12. februara.

Nakon ogromnog uspeha koji je postigao sa prvim ikada urađenim 3D filmom, revolucionarnim ostvarenjem “Avatar”, Džejms Kameron se posle duže pauze odlučio na još jednu epsku avanturu, ali ovaj put u ulozi scenariste i producenta. Više od petnaest godina pripremao je svoju adaptaciju manga stripa “Alita: Borbeni anđeo”, koji je pre trideset godina osmislio i nacrtao japanski umetnik Jukito Kišira, a ekranizacija filma urađena je u najnovijoj nativ 3D tehnologiji.

Priča je smeštena u daleku mračnu budućnost, u dvadeset i šestom veku i prati kiborg devojku, (osobu sa robotskim/tehničkim implantantima) po imenu Alita (Roza Salazar) koja se budi u svetu koji ne prepoznaje, bez bilo kakvih sećanja na prošli život. Doktor Ajdo (Kristof Valc) pokušava da je zaštiti od njene misteriozne prošlosti, dok sa druge strane, njen drug Hugo želi da joj pomogne da vrati uspomene.

Lik ženskog heroja Alite ovekovečila je kanadska glumica kubansko-američkog porekla Roza Salazar, o čijem talentu ekipa film ima samo reči hvale: “Skoro je nemoguće opisati kakav je utisak ostavila na Roberta i mene. Unela je sebe srcem i dala životnost svakom momentu filma,” rekao je scenarista Džejms Kameron.

Osim Roze Salazar, u ostalim ulogama našli su se Oskarom nagrađeni glumci: Kristof Valc, Dženifer Koneli, Maheršala Ali, kao i mlade glumice Eiza Gonzales, Lana Kondor i drugi.

BONUS VIDEO: NAGRADA DOBRIČIN PRSTEN POSTHUMNO PRIPALA GLOGOVCU: Voja Brajović održao govor u čast velikana! SUZE U PUBLICI! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.