BREAKING BAD NA VELIKOM PLATNU: Brajan Krenston se vraća svojoj najpoznatijoj ulozi?
Brajan Krenston, Foto: Profimedia

snimanje kreće

BREAKING BAD NA VELIKOM PLATNU: Brajan Krenston se vraća svojoj najpoznatijoj ulozi?

Šire se vesti o velikom broju poznatih imena koji će glumiti u filmu zasnovanom na popularnoj seriji

Objavljeno:

U novembru je potvrđeno da će biti snimljen Breaking Bad film, kao nastavak finalne epizode serije iz 2013. godine. Prema tadašnjim najavama, bilo je zamišljeno da će se film baviti "bekstvom kidnapovanog čoveka i njegovom potragom za slobodom", te da će pratiti avanture Džesija Pinkmana, glavnog junaka serije uz hemičara i narko-dilera Voltera Vajta.

Potvrđeno je da će se Eron Pol vratiti kao Džesi Pinkman, a sada su procurele i glasine da će se u ulogama naći još nekoliko poznatih imena iz serije. Na vrhu liste je naravno Brajan Krenston, a tu su i Kristen Riter (Džejn), Džonatan Benks (Majk), Džesi Plemons (Tod), Čarls Bejker (Skini Pit), Met Džouns (Bedžer)...

Ništa od ovoga još nije i zvanično potvrđeno (sem Pola), a svakako je "problem" i činjenica da je nekoliko likova poginulo do kraja serije. Čak i u takvim okolnostima, Krenston je pokazao interesovanje da se vrati u franšizu, što daje nadu fanovima da će se nekako zaista naći mesta i za njega.

Kao je prethodno pisano, Vins Giligan će pisati, biti izvršni producent, i verovatno reditelj serije. Snimanje će početi ovog meseca u Novom Meksiku i biće završeno tokom februara.

BONUS VIDEO: Kusturici nagrada koju je dobio Nelson Mandela (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/ Consequenceofsound.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.