Da li se vraća originalni Robokap? Nil Blomkamp hoće Pitera Velera u novoj verziji akcionog hita (VIDEO)
Robokap iz 1987. godine, Foto: Profimedia

PO MERI POLA VERHOVENA

Da li se vraća originalni Robokap? Nil Blomkamp hoće Pitera Velera u novoj verziji akcionog hita (VIDEO)

Scenarista Ed Nojmajer kaže da će nova verzija filmskog hita biti najbliža moguća Verhovenovom originalu

Objavljeno: 15:30h

Juna prošle godine, reditelj Nil Blomkamp je prvi put najavio da će snimati nastavak Verhovenovog Robokapa. Scenario su pre nekoliko godina počeli da pišu tvorci originala, scenaristi Ed Nojmajer i Majkl Majner.

U razgovoru za magazin HN Entertainment, Nojmajer je potvrdio da Blomkamp želi Pitera Velera, glumca iz originalne verzije filma Pola Verhovena.

Veler je glumio u prvom delu i filma i nastavku iz 1990. "Robokap 2". Premda je kritika na različite načine prihvatila film, on je ipak postao akcioni klasik. Međutim, Veler se nije vratio svojoj glavnoj ulozi u filmu "Robokap 3".

"Razgovarali smo o nastavku pre par godina i podsetio sam MGM da smo napravili grubu skicu nastavka još 1988. koju smo iste godine stopirali. Pogledali su i rekli da je dobra, tako da smo nastavili da radimo na tome. Onda ju je pogledao i Nil Blomkpamp i rekao da je oduvek želeo to da uradi, da mu je to projekat iz snova". rekao je Nojmajer.

"Blomkampova idea je da to treba da bude pravi verhovenovski film, kao da ga je režirao odmah posle Robokapa. Mislim da je on to pokušava da postigne i nadam se da će uspeti. Videćemo šta će biti", dodao je on.

MGM još uvek nema precizan datum snimanja i datuma premijere.

BONUS VIDEO: Kusturici nagrada koju je dobio Nelson Mandela (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Consequenceofsound.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.