EMOTIVAN IZBOR: Sin Džejmsa Gandolfinija glumiće mladog Tonija Soprana u filmu SVECI NJUARKA
Majkl Gandolfini, Foto: Profimedia

s kolena na koleno

EMOTIVAN IZBOR: Sin Džejmsa Gandolfinija glumiće mladog Tonija Soprana u filmu SVECI NJUARKA

Jedan od glavnih glumaca filma "Sveci Njuarka", koji će se baviti likovima iz serije "Porodica Soprano" u njihovoj prošlosti, biće Majkl Gandolfini

Objavljeno:

Po mišljenju američkih medija, ovo je bio "emotivan kasting" Dejvida Čejsa, tvorca serije "Porodica Soprano" i novog "prikvela" koji je u pripremi. Majkl Gandolfini, sin pokojnog Džejmsa Gandolfinija, okušače se u roli koja je obeležila karijeru njegovog oca. On će glumiti Tonija Soprana u njegovoj mladosti, dok još nije postao čuveni mafijaški bos.

Čejs i producenti se nisu rukovodili samo fizičkom sličnošću, već su mladog glumca proveli kroz kompletan proces audicije. "Velika je čast što ću produžiti očevo nasleđe, uskačući u kožu mladog Tonija Soprana", rekao je Gandolfini junior. "Uzbuđen sam što ću imati priliku da radim sa Dejvidom Čejsom i neverovatno talentovanom ekipom koju je okupio za snimanje "Svetaca Njuarka", dodao je glumac koji je najveću ulogu do sada ostvario u seriji "The Deuce".

Novi film će biti drama smeštena u šezdesete godine prošlog veka za vreme nereda u Njuarku, kada su se sukobili tamošnji Afroamerikanci i Italijani. Naročito je bilo napeto u odnosima gangstera koji pripadaju obema grupama. Priča se fokusira na Dikija Moltisantija, mentora mladog Tonija, čiji je otac Džoni Boj već utabao put za ulazak u organizovani kriminal.

Čejs je pisao scenario sa Lorenson Konerom, dok će reditelj biti Alan Tejlor, koji je radio i na seriji. Džon Berntal, Bili Magnusen, Vera Farmiga i Kori Stol su ostali glumci čije su role za sad potvrđene. Kasting još nije završen.

BONUS VIDEO: ANA BRNABIĆ POSETILA NARODNO POZORIŠTE I PORUČILA: Umetnici će imati bolje uslove za rad (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Empireonline.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.