VALCER S BRANDOM: Stiže biografski film o glumačkoj legendi
Marlon Brando i Bili Zejn, Foto: Espreso.co.rs / Profimedia

šta mislite o kastingu?

VALCER S BRANDOM: Stiže biografski film o glumačkoj legendi

Bili Zejn u glavnoj ulozi

Objavljeno: 15:27h

Bili Zejn, koji je tumačio omraženi lik Kala Hoklija u filmu “Titanik”, izabran je za ulogu Marlona Branda u filmu “Waltzing With Brando”, biografskom delu o dvostrukom dobitniku Oskara i jednom od pet najboljih glumaca 20. veka, prema Američkom filmskom institutu.

Film “Waltzing With Brando” vremenski je smešten u period između 1969. i 1974. godine, te prati jedan od najintrigantnijih perioda iz života legendarnog glumca. Tada je njegova profesionalna relevantnost bila u krizi tokom snimanja nekoliko ne tako zapaženih projekata, poput filmova “Gori!”(“Burn!”) i “Došli su noću” (“The Nightcomers”), a neposredno pre snimanja čuvenog “Kuma”.

Zejn bi trebalo da glumi Branda u vreme kada je tražio utočište izvan opterećujućeg života pod reflektorima, a verovao je da ga je pronašao na jednom od ostrva Tahitija, koje je kupio sa vizijom da od njega napravi ekološku utopiju uz pomoć Bernarda Džadža, arhitekte iz Los Anđelesa.

Džadž je napisao memoare o višegodišnjem eksperimentu koji su zajedno sprovodili na ostrvu, iscrpno opisujući njihovu interakciju. Film potpisuje Bil Fišmen.

BONUS VIDEO: Kusturici nagrada koju je dobio Nelson Mandela (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Bosonoga.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.