ESPRESO VAS VODI NA TAKSI BLUZ: Delimo 3x2 karte za projekciju u Velikoj sali KOMBANK DVORANE
Taksi bluz, Foto: Promo

besplatan ulaz

ESPRESO VAS VODI NA TAKSI BLUZ: Delimo 3x2 karte za projekciju u Velikoj sali KOMBANK DVORANE

Domaći film koji čini ekipa vrsnih domaćih glumaca biće prikazan u Velikoj sali Kombank Dvorane u četvrtak 17. januara u 20h

Objavljeno: 12:37h

Prvih troje čitalaca koji ostave komentar na ovom Facebook postu i jave nam se u inbox facebook stranice Espreso Kultura, uz puno ime i prezime, dobijaju po dve karte!

***

U pitanju je romantična komedija, ali i šarmantni i uzbudljivi takozvani „road movie “ za koji režiju potpisuje Miroslav Stamatov. Uloge su poverene Sergeju Trifunoviću, Andriji Miloševiću, Mileni Predić, Todoru Jovanoviću, Aleksandri Tomić, Nikoli Djuričko, Bojanu Dimitrijeviću i Borisu Milivojeviću.

Andrija Milošević i Nikola Pejaković
Andrija Milošević i Nikola Pejaković foto: Promo

Glavni junak ove priče je Marko (42), simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći.

Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dečak Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije. Film će se na redovnom filmskom repertoaru naći od 17. januara, a više informacija o rezervaciji i kupovini karata potražite na www.kombankdvorana.rs.

BONUS VIDEO: KUSTURICA OTKRIO GOSTE FESTIVALA: Met Dilon i Slavko Štimac stižu na Kustendorf (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.