TONI SOPRANO KAO DEČAK: Otkriveni novi detalji o filmu SVECI NJUARKA
Postava serije Porodica Soprano, Foto: Profimedia

RANI RADOVI MAFIJAŠKOG BOSA

TONI SOPRANO KAO DEČAK: Otkriveni novi detalji o filmu SVECI NJUARKA

Povodom dvadesetogodišnjice od početka emitovanja serije

Objavljeno:

Film će se baviti detinjstvom Tonija Soprana, potvrdio je tvorac serije Dejvid Čejs.

Prve vesti o "Svecima Njuarka" pojavile su se u martu prošle godine, 11 godina nakon što je završena čuvena serija o mafijašima iz Nju Džersija.

Povodom dvadesetogodišnjice početka emitovanja serije, Čejs je pojasnio da će se u filmu pojavljivati Toni Soprano, ali kao dečak.

"Zanimao me je Njuark i život u tom mestu, tog vremena", rekao je Čejs o svom interesovanju za priču koja bi bila smeštena u šezdesete i sedamdesete godine prošlog veka. "Išao sam tamo svake subote uveče na večeru kod babe i dede. Ali najviše me je interesovalo Tonijevo detinjstvo. Zanimalo me je da to istražim".

"Film će se baviti napetostima između belaca i crnaca tog vremena, i Toni Soprano će bti deo toga, kao dečak", dodao je Čejs.

On je priznao da je dugo bio protiv ideje "prikvela", i da je "još uvek zabrinut" zbog toga.

"Ali, zainteresovao sam se za Njuark, odakle su moji roditelji i gde su se dešavale pobune", objasnio je Čejs. "Živeo sam u predgrađu Nju Džersija i u vreme kada se to dešavalo, moja devojka je radila u centru Njuarka. Interesovalo me je sve to oko nereda. Počeo sam da razmišljam o tim događajima i organizovanom kriminalu, i o načinu kako da spojim ta dva elementa".

Snimanje će započeti kasnije ove godine, a u projekat će se uključiti i nekadašnji režiser Porodice Soprano, Alan Tejlor. Čejs i Lorens Koner su pisali scenario, dok je kasting u toku.

BONUS VIDEO: Emisija Kratki espreso - novogodišnji specijal (Premotavanje 2018. godine)

(Espreso.co.rs / NME)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.