ESPRESO VAS VODI U BIOSKOP:  Delimo 3x2 karte za film SMRTONOSNE MAŠINE
Od producenta Pitera Džeksona, Foto: Promo

epska avantura

ESPRESO VAS VODI U BIOSKOP: Delimo 3x2 karte za film SMRTONOSNE MAŠINE

Sreda 12. decembar, bioskop Cineplexx UŠĆE Shopping Center u 21h

Objavljeno: 14:56h

Prvih troje čitalaca koji ostave komentar na ovom Facebook postu i jave nam se u inbox facebook stranice Espreso Kultura, uz puno ime i prezime, dobijaju po dve karte!

Hiljadama godina nakon što je civilizacija uništena usled kataklizmičnog događaja, ljudi su se prilagodili na uslove i novi način života je evoluirao. Gigantski gradovi u pokretu, sada lutaju planetom, nemilosrdno osvajajući male gradove. Tom Netsvorti (Robert Šian), koji potiče sa nižeg nivoa Londona, čuvene metropole koja je sada u pokretu, naći će se u borbi za opstanak, nakon što upozna opasnu odmetnicu Hester Šo (Hera Hilmar). Dve suprotnosti, čiji putevi nikad nisu smeli da se ukrste, nerado će sklopiti savez koji je predodređen da promeni budućnost.

Trejler možete pogledati OVDE.

Režija: Christian Rivers Scenario: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson Uloge: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide i Stephen Lang Žanr: epska 3D avantura Zasnovano na knjizi: Philip Reeve Studio: Universal

BONUS VIDEO: Nežni Dalbor: Kratka šetnja / Sve biće u redu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.