Stiže novi film Vesa Andersona, a nije mjuzikl
Foto: Profimedia

ekstravagantni autor

Stiže novi film Vesa Andersona, a nije mjuzikl

Demantovane glasine da će slavni reditelj snimiti mjuzikl o posleratnoj Francuskoj

Objavljeno: 10:07h

Nakon animiranog filma "Ostrvo pasa" premijerno prikazanog ove godine, već su krenule da kruže glasine o sledećem filmu ovog neobičnog autora. Prema prvim navodima, trebalo je da snimi mjuzikl smešten u Francusku nakon Drugog svetskog rata.

Međutim, prema pisanju magazina Indiewire, izvori bliski filmu su negirali te navode. Film koji bi trebalo da se zove "The French Dispatch" biće "ljubavno pismo" (posveta, op.a) novinaru u američkom listu, u Parizu 20. veka. Film će navodno imati tri priče, a drugi detalji još uvek nisu poznati.

Nekoliko glumaca je već potvrđeno: Bil Marej, Frensis Mekdormand, Tilda Svinton, Timoti Šalame, Benisio Del Toro, i Džefri Rajt. Kruže i glasine da će se u filmu pojaviti Bred Pit i Natali Portman, ali za tako nešto još nema zvanične potvrde.

Nema ni datuma premijere, a snimanje bi trebalo da počne sledeće godine.

Andersonov film "Ostrvo pasa" se suočio sa brojnim kritikama ove godine, zbog optužbi za "rasizam" i kulturnu aproprijaciju. Jedna kritika kaže da je "kulturološka senzibilnost izgubljena u prevodu"

Film je pratio čopor pasa koji su prinuđeni da se bore za opstanak, nakon što su zbog zaraze u Japanu morali da se presele na pusto ostrvo.

BONUS VIDEO: Espreso intervju - Kralj Čačka

(Espreso.co.rs / NME)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.