ČET-BOT U AKCIJI: Proćaskaj sa kraljem Petrom
"Bog ti pomog'o!", Foto: Promo

NOVI TREND U KOMUNIKACIJI

ČET-BOT U AKCIJI: Proćaskaj sa kraljem Petrom

Od pre nekoliko dana, sve o filmsko-istorijskom spektaklu “Kralj Petar Prvi” možete da saznate i od čet-bota kralja Petra, koji je spreman da proćaska sa vama

Objavljeno:

Ukoliko odete na Fejsbuk stranu filma “Kralj Petar Prvi” (m.me/kraljpetarprvi.rs) i pošaljete poruku kralju Petru, možete da saznate mnogo toga o srpskoj istoriji, kralju Petru, filmu “Kralj Petar Prvi” i mnogim drugim zanimljivostima.

Čet-bot kralja Petra je pionirski način komunikacije o jednom filmu u Srbiji i ovim je produkcija filma uveli svetski trend koji je već postao standard za mnoge svetske filmove i serije.

Profesionalci iz oblasti digitalnih komunikacija kažu da jedan deo budućnosti interneta sigurno leži u čet-botovima, a kod čet-bota kralja Petra je upravo zanimljiv spoj istorijskog filma i najsavremenijeg pristupa komunikacijama.

Takođe, ekipa filma “Kralj Petar Prvi” se ovim prilagodila komunikaciji sa mladima od kojih velika većina samo sa telefona i čet-platforma i prima informacije.

Iako film “Kralj Petar Prvi” podseća na slavnu prošlost naše zemlje i vojske, producenti su se potrudili da uključe najnoviji svetski trend, veštačku inteligenciju, da bi sa porukama svog velikog filma stigli do mlade publike koja istorijske lekcije ne želi da prima u klasičnoj formi.

BONUS VIDEO: Espreso intervju - Kralj Čačka

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.