OVAJ FILM CELA SRBIJA ČEKA KAO NIJEDAN PRE: Kralj Petar Prvi je PRAVI SPEKTAKL! (VIDEO)
Lazar Ristovski tumači lik kralja Petra, Foto: Promo

USKORO PREMIJERA

OVAJ FILM CELA SRBIJA ČEKA KAO NIJEDAN PRE: Kralj Petar Prvi je PRAVI SPEKTAKL! (VIDEO)

Lazar Ristovski, koji u filmu igra glavnu ulogu, izjavio je da se tako spektakularan film može snimiti samo u Srbiji uz pomoć štapa i kanapa

Objavljeno: 09:34h

Film "Kralj Petar Prvi" donosi priču o stradanju, žrtvama, herojstvu i pobedi, a sve to pod rediteljem Petrom Ristovskim i glavnim akterom filma, Lazarom Ristovskim.

Ovo je film koji u evropskim razmerama predstavlja jedan od najznačajnijih umetničkih projekata u godini obeležavanja pobede Saveznika u Prvom svetskom ratu.

foto: Printscreen Youtube

Lazar Ristovski, koji u filmu igra glavnu ulogu, izjavio je da se tako spektakularan film može snimiti samo u Srbiji uz pomoć štapa i kanapa.

- Mi smo uspeli tako nešto da izvedemo i film ''Kralj Petar Prvi'' deluje kao istorijski ratni spektakl. Osim vizuelnog identiteta, najveća vrednost filma je priča o ljudima. O Kralju Petru u nekim situacijama u kojima ga publika ne očekuje i o malim ljudima, pre svaga srpskom seljaku koji je iz opanaka prešao u cokule i postao veliki ratnik - kazao je Ristovski i dodao da film publici nudi i spektakl i emociju.

Svečana premijera filma zakazana je za 5. decembar u bioskopu Cineplexx u Ušću, a do tada pogledajte trejler:

Bonus video

Emisija Kratki espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.