Održana ekskluzivna pretpremijera serije USPEH, u režiji oskarovca Denisa Tanovića
Ekipa serije, Foto: Promo

crveni tepih

Održana ekskluzivna pretpremijera serije USPEH, u režiji oskarovca Denisa Tanovića

Sinoć je u Zagrebu održana pretpremijera dugoiščekivane prve serije iz originalne HBO Europe produkcije u našem regionu

Objavljeno:

Među poznatim zvanicama koje su tom prilikom prošetale crvenim tepihom bili su i Uliks Fehmiu, Marija Škaričić, Iva Mihalić, Toni Gojanović, Tara Taler, Goran Navojec, Ivana Roščić, Mislav Čavajda, Ida Prester, Ella Dvornik, Miran Kurspahić, Barbara Vicković, Zrinka Cvitešić, Gina Victoria Damjanić, Antonija Stupar Jurkin, Rita Rumora i mnogi drugi.

Serija će gledaocima biti dostupna od 6. januara 2019. godine putem HBO GO usluge i HBO kanala u zemljama regiona (Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori), kao i širom Centralne Evrope, Skandinavije i Španije.

Scenario šestodelne serije „Uspeh“ potpisuje Marjan Alčevski, jedan od pobednika HBO Adria First Draft konkursa. Reditelj je oskarovac Danis Tanović, koji je povodom premijere izjavio: „Rad na Uspehu bio je novo poglavlje u mojoj karijeri i uživao sam u snimanju. Želeo bih da se zahvalim sjajnoj ekipi i glumcima koji su radili na projektu. Njihov rad, talenat i posvećenost čine ovu seriju uspešnom.“

„Uspeh“ je višeslojna drama fokusirana na snažne likove. Troje potpunih neznanaca povezaće nesrećan splet okolnosti, kad pokušaju da pomognu žrtvi nasilja. Kako posledice njihovih dela počinju da im se uvlače u svaki aspekt života, ti obični ljudi sa različitim životnim pričama odlučuju da ponovo uspostave kontrolu nad svojim životima. To je gorka oda gradu Zagrebu, koja donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi, koje je isto to društvo gurnulo preko ivice. „Uspeh“ je univerzalna, slojevita priča u kojoj kroz ljubav, posao, porodicu, odanost, nesigurnost i zločin istražujemo trenutno preovladavajuća osećanja frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čoveka u regionu, a i šire.

Izvršni producenti serije su Stiv Metjuz i Džonatan Jang (HBO Europe), producenti su Ana Balentović (HBO Adria), Nebojša Taraba i Miodrag Sila (Drugi Plan), a supervizorka produkcije je Ema Tarner.

Glavne uloge igraju Iva Mihalić, Uliks Fehmiu, Tara Taler, Toni Gojanović i Marija Škaričić.

U ostalim ulogama: Goran Bogdan, Goran Navojec, Ivana Roščić, Leon Lučev, Borut Veselko, Jasna Žalica, Mislav Čavajda, Nikša Butijer, Bojan Navojec, Barbara Vicković, Miran Kurspahić, Tihana Lazović, Vilim Matula, Đorđe Kukuljica, Dajana Čuljak, Diana Vidušin, Filip Majer, Damir Poljičak, Tena Gajski, Mladen Kovačić, Pavle Matuško, Matija Kačan, Dora Perojević i mnogi drugi.

BONUS VIDEO: MAJKL DAGLAS O KARLU MALDENU: Obraćanje gostima Kinoteke putem video linka

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.