NE TREBA MU DUBLER: Tom Kruz sam vozi avion u filmu TOP GAN 2
Može sve sam, Foto: Profimedia

vratolomno

NE TREBA MU DUBLER: Tom Kruz sam vozi avion u filmu TOP GAN 2

Paramount studio je potvrdio da će Tom Kruz leteti u "nekim letelicama" tokom snimanja filma, premda ne u borbenim avionima kako je prvobitno pisano

Objavljeno:

Studio je takođe otkrio da snimanje nije odloženo kako bi glumac naučio da upravlja borbenim letelicama.

Tom Kruz je poznat po tome što sam snima scene obično namenjene kaskaderima. U jednom od nastavaka Nemoguće misije sam je leteo helikopterom, dok je najava vožnje avionom u Top Ganu njegova do sada najambicioznija ideja.

Prethodne nedelje, stigle su vesti da je Tom Kruz stopirao snimanje nastavka Top Gana, hit filma iz osamdesetih u kome je tumačio glavnu rolu, kako bi naučio da vozi borbeni avion. Snimanje će biti nastavljeno tokom proleća 2019. godine. Što se tiče glasina o borbenim avionima, ispostavile su se kao lažne. Međutim, Kruz će ipak upravljati drugim vrstama letelica, s obzirom na činjenicu da već poseduje pilotsku dozvolu.

Po američkim zakonima, civilima je zabranjeno da upravljaju borbenim avionima u vlasništvu države.

Radnja filma Top Gan 2 odigravaće se 30 godina nakon dešavanja u originalnom filmu. Tom Kruz i Val Kilmer ponoviće svoje uloge Maverika i Ajsmena. Uz njih dvojicu pojaviće se impresivna glumačka ekipa, koju će predvoditi Dženifer Koneli, Džon Hem, Ed Heris i Majls Teler. Koneli će tumačiti glavnu žensku ulogu, a nedavno su se pojavile i fotografije na kojima se ona vozi na motoru sa Kruzom, kao svojevrsna rekonstrukcija čuvene scene iz originalnog filma.

BONUS VIDEO: Irina Karamarković na Beogradskom džez festivalu - Gusta mi magla padnala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.