Stiže biografski film o Džonu Lenonu i Joko Ono
Džon Lenon i Joko Ono, Foto: Printscreen/youtube

NOVA EKRANIZACIJA

Stiže biografski film o Džonu Lenonu i Joko Ono

Režiser HBO-ovih serija Big Little Lies i Sharp Objects će se u filmu koncentrisati na odnos i dinamiku između poznatog umetničkog para

Objavljeno: 13:41h

Žan-Mark Vale režiraće novi film koji će pratiti odnos, živote i sudbinu Joko Ono i Džona Lenona. Joko je, kako izveštava NME, već duboko uključena u projekat i s producentima Majklom De Lukom i Entonijem Mekartenom radi na razvoju filma još od prošle godine. Kako je naveo De Luka, film će se koncentrisati na “zrele i relevantne teme ljubavi, hrabrosti i aktivizma u SAD-u”.

Valeova uloga će, osim režije, biti i prepravljanje Mekartenovog scenarija, budući da je produkcija, navodno zbog Joko, odlučila da promeni izvesne elemente u scenariju. Trenutno je nemoguće pretpostaviti na koji će se način ispričati priča o Džonu i Joko, no znajući Valea i njegovu tendenciju da se zabavlja nešto mračnijim temama i motivima, pretpostavlja se da će scenario pratiti i ne baš privlačnu stranu tragično preminulog Bitlsa i pružiti blizak uvid u tamnije delove njegova života, poput zavisnosti od droga i opijata.

Ostali detalji su nepoznati i čitav projekt je obavijen velom tajnosti. Za sada nisu poznata ni imena glumaca ni kada će film imati svoju premijeru.

BONUS VIDEO: Espreso na probi grupe Fish in Oil - Kapu dole

(Espreso.co.rs / Ravnododna.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.