Simpatični namršteni GRINČ od 17. novembra u bioskopima
Sinhronizovana verzija na srpskom, Foto: Promo

PORODIČNA AVANTURA

Simpatični namršteni GRINČ od 17. novembra u bioskopima

Animirani film u duhu novogodišnje i božićne čarolije

Objavljeno: 12:00h

Od danas su u prodaji karte za premijerne projekcije koje će biti održane 18. novembra u bioskopima širom Srbije.

Novosađani će imati priliku da u subotu 17. novembra prvi u Srbiji uživaju u dogodovštinama Grinča i njegovog ljubimca Maksa, jer će novi bioskop Cineplexx Promenada, jedini tog dana imati na repertoaru ovaj naslov. Od četvrtka, 22. novembra "GRINČ" stiže u sve bioskope i to u 2D i 3D tehnologiji, sinhronizovano na naš jezik i titlovano. U originalnoj verziji čuveni glumac Benedikt Kamberbač pozajmio je glas Grinču. U našoj zemlji, glasove simpatičnim likovima iz filma pozajmili su naši poznati glumci. Pored Milana Tubića, kao Grinča, i čuvenog tv lica Zorana Kesića u ulozi naratora, svoje glasove su pozajmili i Nebojša Ilić, Mina Lazarević, Danijela Vranješ, Vaja Dujović, Bane Jevtić, Milan Antonić i drugi, a reditelj sinhronizacije je Nikola Bulatović.

GRINČ je priča o neobičnom mrzovoljnom ciniku koji kreće u misiju da ukrade Božić, a čije se srce do kraja te avanture menja zahvaljujući neobuzdanom duhu devojčice koja veruje u Božić i čaroliji praznika. Duhovit, toplo i vizuelno očaravajući film pričaće nam univerzalnu priču o prazničnom duhu i nesavladivoj snazi optimizma.

Grinč živi usamljeničkim životom u svojoj pećini, a jedino ko mu pravi društvo je njegov verni pas, Maks. Pećina je prepuna izuma i inovativnih sprava koje zadovoljavanju njegove svakodnevne potrebe, a jedino kada sreće svoje susede jeste kada ostane bez hrane i mora da ide do grada u nabavku. I svake godine, pred Božić, Grinča sve više i više nervira sve veća i svetlija i glasnija praznična atmosfera. Kada grad objavi da je u planu ukrašavanje tri puta veće jelke nego do tada, Grinč shvata da je jedino šta mu preostaje, kako bi sebi obezbedio malo mira i tišine, da ukrade Božić. Kako bi to izveo, rešio je da se maskira u Deda Mraza. Trejler filma GRINČ možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO: Jensen Sisters: Infinitude na Beogradskom džez festivalu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.