ESPRESO VAS VODI U BIOSKOP: Poklanjamo karte za napeti i zastrašujući horor OVERLORD
Veče uoči Dana D..., Foto: Promo

besplatne karte

ESPRESO VAS VODI U BIOSKOP: Poklanjamo karte za napeti i zastrašujući horor OVERLORD

Od sutra, 8.novembra u bioskope nam stiže fantastičan "Overlord", a mi vas vodimo na svečanu projekciju!

Objavljeno: 12:51h

Prva tri čitaoca koji ostave komentar na ovom Facebook postu i jave nam se u inbox facebook stranice Espreso Kultura, uz puno ime i prezime, dobijaju dve karte za projekciju filma u bioskopu Cineplexx UŠĆE u četvrtak 8. novembra u 20:10.

Da li ste se ikada pitali koje mračne tajne iz Drugog svetskog rata još uvek nisu otkrivene? Sada je vreme da spoznate te tajne i suočite se sa svojim strahovima! Veče uoči Dana D, američki padobranci iskrcavaju se iza neprijateljskih linija, kako bi odradili zadatak od suštinske važnosti za uspeh invazije. Ali, kako se približavaju svojoj meti, shvataju da se tu dešava nešto mnogo više od nacističke okupacije sela i obične vojne akcije. Tako će se naći u borbi sa natprirodnom silom, koja je deo nacističkog eksperimenta.

Producent horora “OVERLORD”, čuveni Džej Džej Abrams, izjavio je o filmu: “Ono što mi se najviše sviđa u vezi sa radnjom filma je što je jedna klasična priča o Drugom svetskom ratu pretvorena u monstruozan i zastrašujuć horor. Reč je o izuzetno jedinstvenom zapletu. Ideja da se izmešaju žanrovi stvorila je neverovatno napet ali istovremeno i uzbudljiv film.”

Od četvrtka 8. novembra horor "OVERLORD" stiže na bioskopske repertoare.

BONUS VIDEO: Irina Karamarković na Beogradskom džez festivalu - Gusta mi magla padnala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.