ŽIGOSANI U REKETU: Nova serija Dragana Bjelogrlića od večeras na TV programu
Autor serije Dragan Bjelogrlić, Foto: Zorana Jevtić

NAJAVA

ŽIGOSANI U REKETU: Nova serija Dragana Bjelogrlića od večeras na TV programu

"Savremena bajka o drugoj šansi za prijateljstvo, za oca i sina, za propali klub, za neostvarene talente, za srećniju budućnost, za generaciju čije su najbolje godine pojeli skakavci"

Objavljeno: 16:13h

Serija "Žigosani u reketu" će premijerno biti emitovana na TOP kanalu ove jeseni i emitovaće se svake nedelje, četvrtkom i petkom u 20h.

"Priča govori o dvojici nekada nerazdvojnih prijatelja i saigrača u slavnom košarkaškom klubu, koji je danas na rubu propasti, a koji će njih dvojicu spojiti u pokušaju da ga podignu iz pepela", stoji u najavi serije.

"Ova savremena bajka zapravo je priča o drugoj šansi. Drugoj šansi za prijateljstvo, drugoj šansi za oca i sina, drugoj šansi za propali klub, drugoj šansi za neostvarene talente, drugoj šansi u potrazi za srećom, drugoj šansi za generaciju čije su najbolje godine pojeli skakavci".

Serija će imati 45 epizoda, a u glumačkoj postavi će biti Svetozar Cvetković, Dragan Mićanović, Žika Todorović, Žarko Laušević, Predrag Ejdus, Boda Ninković, Bogdan Diklić, Dubravka Mijatović, i mnogi drugi.

Ekipu serije čine autor i producent Dragan Bjelogrlić, koproducent Tomica Paliković, kreator serije Marko Savić, izvršni producenti Goran Bjelogrlić i Tatjana Žeželj, direktor serije Nataša Višić, pisci: Vladimir Kecmanović, Saša Podgorelec, Antonio Gabelić, Dušan Bulić, Marko Manojlović, Kosta Peševski i pisac saradnik Ranko Božić, dok režiju potpisuju: Srđan Spasić i Danilo Bećković.

BONUS VIDEO: Irina Karamarković na Beogradskom džez festivalu - Gusta mi magla padnala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.