ESPRESO VAS VODI U BIOSKOP: Poklanjamo 3x2 karte za Noć veštica (ZAVRŠENO)
Džejmi Li Kertis u kultnoj ulozi, Foto: Promo

besplatno

ESPRESO VAS VODI U BIOSKOP: Poklanjamo 3x2 karte za Noć veštica (ZAVRŠENO)

Džejmi Li Kertis vraća se svojoj kultnoj ulozi Lori Stroud koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije

Objavljeno: 14:49h

Prva tri čitaoca koji ostave komentar na ovom Facebook postu i jave nam se u inbox facebook stranice Espreso Kultura, uz puno ime i prezime, dobijaju dve karte za projekciju filma u bioskopu Cineplexx Delta City u sredu 31. oktobra 17:50h!

AKCIJA TRAJE DO UTORKA, 30. OKTOBRA U 12H!

Džejmi Li Kertis vraća se svojoj kultnoj ulozi Lori Stroud koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije, od kada je uspela da izbegne sigurnu smrt u Noći veštica. Majstor dobrog horora Džon Karpenter kao izvršni producent i kreativni saradnik na ovom filmu udružio je snage sa trenutno vodećim producentom horora u svetu Džejsonom Blumom (“Beži!”, “Podeljen”, “Paranormalna aktivnost”).

Čuvena glumica Džejmi Li Kertis je o svojoj ulozi izjavila: “Lori Stroud bila je pametna devojka kada je prvi put zatičemo, u srednjoj školi, tek na početku svog života. Verovatno se pripremala za odlazak na koledž i onda se pojavio Majkl Majers. Njen život se tada promenio u samo par sekundi a to nije mogla ni da pretpostavi. Ostatak njenog života je film koji sada prikazujemo. Četrdeset godina kasnije, ova žena je svesna da će se Majkl Majers vratiti i da ona i njena porodica moraju biti spremni...ali niko je ne sluša.”

TREJLER FILMA MOŽETE POGLEDATI OVDE.

BONUS VIDEO: Dejan Atanacković o NIN-ovoj nagradi i novoj knjizi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.