Nije tipičan superheroj: Sve što niste znali o Dedpulu! (FOTO) (VIDEO)

simpatični junak

Nije tipičan superheroj: Sve što niste znali o Dedpulu! (FOTO) (VIDEO)

On je jedan od najduhovitijih i najzanimljivijih strip junaka ikada
Objavljeno: 18:24h

Jedan od najiščekivanijih blokbastera u 2016. godini, film "Dedpul" konačno stiže i kod nas i to premijerno 10. februara u svim bioskopima Cineplexxa. Evo kako danas izgleda i šta radi devojčica iz filma Mrtav ladan! (FOTO)

Promo
Poslednja zvezda superheroj Foksovih adaptacija Marvelovih junaka ne podseća ni na šta što ste do sada videli, a za šta ćete morati da budete spremni. Marvelov anti-heroj, u moru filmova o superherojima, redefiniše žanr. U filmu Tima Milera Dedpul glavne uloge tumače Rajan Rejnolds i naš Stefan Kapičić, ali da li zaista znamo ko je Dedpul? Ljubav ne zna za godine! Matori šmekeri sa srpske estrade koji su smuvali klinke! (FOTO) 1. On je supermoćan Dedpul je započeo život kao Vejd Vilson, elitni operativac specijalnih snaga koji je potom postao plaćenik. Vilsonu, poznavaocu nekoliko jezika, ekspertu u streljštvu, mačevanju i borilačkim veštinama, dijagnostifikovan je rak. Preteći da prekine njegovu karijeru profesionalnog plaćenika on pristupa tajnom eksperimentalnom programu koji mu pruža dve opcije - da učestvuje u rizičnim eksperimentima koji će ga možda izlečiti ili da se pomiri sa smrću. Međutim, ovi eksperimenti su aktiviralli uspavane mutant gene koji su uticali na Vejda svojim regenerativnim isceljujućim moćima. Procedura je, zapravo, razvila Vejdov rak učinivši ga besmrtnim i trajno deformisanim, što je savršen spoj za bolestan um.
Promo
2. N
ije tipičan superheroj Rajan Rejnolds insistira na tome da u delima Dedpula ima vrlo malo herojstva, iako se bori protiv loših momaka i posebno je slab na decu. Nakon što je pobegao iz tajnih prostorija, uništene psihe, Dedpul rešava da se osveti. On odbija da igra po pravilima, tačnije menja pravila igre kada su u pitanju filmovi o superherojima. Imamo toliko filmova koji su veoma ozbiljni i mračni, a Dedpul je suprotnost tome. Svoje neprijatelje izluđuje time što puno priča, pa tako dobija nadimak Brbljivi plaćenik. On ništa ne doživljava ozbiljno i sve doživljava kao zabavu. Napeta akcija je i dalje prisutna, čak i teme koje su ozbiljnije nego u drugim Marvelovim filmovima.
Promo
3. Svestan je sebe Dedpul je jedini heroj koji je svestan da se nalazi u stripu/filmu i namerno komunicira sa publikom. Ovo ga čini jednim od najduhovitijih i najzanimljivijih strip junaka ikada. On je takođe zaljubljen u popularnu kulturu, upućen je u filmove, muziku i druge stripove i nosi teško oružje u Helo Kiti torbi. Iz perspektive onih oko njega to samo potvrđuje da je lud.
Promo
4. On ima prijatelje. Recimo. U Dedpulu, Kolosus i Negasonik Tinejdž Varhead su poslati da drže Vejda pod kontorlom, što on uglavnom odbija. Takođe ima nestabilan odnos ljubavi i mržnje sa svojom slepom stanodavkom, Slepom Al. Ali jedini prijatelj koji je tokom celog filma na njegovoj strani je Vizil, koji mu čak u jednom trenutku govori da zbog svoje izdeformisanosti izgleda kao „avokado koji ima seks sa starijim avokadom". 5. Obožava čimičangu Budimo iskreni, jedina stvar bolja od burita je pohovani burito. Možda je, na kraju, on samo običan momak.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.