VENOM JE STIGAO U SRBIJU: Dugoočekivani filmski spektakl prevazišao očekivanja
Foto: Promo

sa lica mesta

VENOM JE STIGAO U SRBIJU: Dugoočekivani filmski spektakl prevazišao očekivanja

U centralnoj radnji filma je Tom Hardi koji tumači lik novinara Edija Broka...

Objavljeno:

VENOM je konačno stigao i na redovnom je repertoaru svih domaćih bioskopa.

Con film Srbija u saradnji sa Školom stripa, ilustracije i koncept arta „Đorđe Lubačev“ iz Beograda organizovao je takmičenje pod nazivom „Mi smo Venom“ (#MismoVenom), koje je imalo za cilj da polaznici te škole predstave svoje viđenje poznatog glavnog junaka filma Venom.

Izložba radova i proglašenje pobednika su održani u okviru događaja Comic night u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center 04. Oktobra. Pobednici su proglašeni u tri kategorije, najmlađi učesnik, najbolji rad i nagrada publike. Odluku o najboljem radu je doneo žiri u sastavu: Stevan Aleksić, scenograf-vizuelni umetnik, Aleksandra Garić, direktor marketinga bioskopa Cineplexx i Vera Nikolić, urednik glossy.rs.

Radovi
Radovi foto: Promo

Publika je nagradila Miloša Đorđevića, žiri se odlučio da je rad sa najboljim proporcijama, pozom i kolorisanjem delo Miloša Slavkovića. Dodeljene su i dve nagrade najmlađim učesnicima Bojanu Nešiću i Ognjenu Milojeviću (2009. godište)

Publika
Publika foto: Promo

U centralnoj radnji filma je Tom Hardi koji tumači lik novinara Edija Broka kojem se život promeni kada se uplete u istragu sumnjivih laboratorijskih testiranja na ljudima koja krenu po zlu. On i sam postaje deo laboratorijske priče, postaje Venom.

Brojni bioskopi u Srbiji radili su specijalne projekcije za film VENOM, sale su bile pune, aplauzi glasni,a publika vidno raspoložena jer je film prevazišao očekivanja i i publike i kritičara kod nas.

Od 04. oktobra film VENOM je na redovnom repertoaru svih bioskopa u 2D i 3D verziji.

BONUS VIDEO: Belgrade SAXperience intervju sa direktorom festivala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.