BILO JEDNOM U HOLIVUDU: Tarantino našao zamenu za Berta Rejnoldsa (FOTO)
Foto: Profimedia

umesto preminulog glumca

BILO JEDNOM U HOLIVUDU: Tarantino našao zamenu za Berta Rejnoldsa (FOTO)

Brus Dern će tumačiti ulogu Džordža Spana, osobu koja je svojevremeno ugostila masovnog ubicu Čarlsa Mensona

Objavljeno: 10:15h

Veteran Rejnolds je preminuo ranije ovog meseca, i nije stigao da završi svoje scene. Zbog toga se Kventin Tarantino opredelio za još jednu zvezdu koja je bila aktuelna i sedamdesetih godina prošlog veka - Brusa Derna. Zanimljivo je da su Rejnolds i Dern bili i privatno prijatelji.

Brus Dern će tumačiti ulogu Džordža Spana, osobu koja je svojevremeno ugostila masovnog ubicu Čarlsa Mensona i njegove sledbenike na svom ranču, pre nego što će oni počiniti niz ubistava.

Dern je prethodno radio sa Tarantinom u filmu "Đangova osveta" i "Omražena osmorka". Ovaj holivudski veteran je takođe imao i nominaciju za Oskara, za rolu u filmu "Nebraska" Aleksandera Pejna, reditelja koji je nedavno gostovao i u Beogradu.

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Kventin Tarantino je već okupio spektakularnu glumačku ekipu za svoj novi film. U glavnim ulogama su Leonardo Di Kaprio i Bred Pit, koji tumače bivšu TV zvezdu i njegovog dublera. Margo Robi je u ulozi Šeron Tejt. Među ostalim glumcima su Lena Danam, Al Paćino, Tim Rot, Kurt Rasel, Dakota Fening, Majkl Medsen, i drugi.

Tarantino je film opisao kao "priču koja se dešava u Los Anđelesu 1969, na vrhuncu hipi Holivuda. Dva glavna junaka su Rik Dalton (Dikaprio), bivša zvezda vestern serije i njegov dugogodišnji dubler Klif But (Bred Pit). Obojica muku muče da uspeju u Holivudu koji više ne prepoznaju. Međutim, Rik ima vrlo poznatu komšinicu – Šeron Tejt...".

Film se delimično oslanja na istorijski događaj, kada je 9. avgusta 1969. Čarls Menson svojim sledbenicima naredio da ubiju Šeron Tejt, ženu reditelja Romana Polanskog, koja je bila u osmom mesecu trudnoće. Članovi Mensonove sekte ubili su i Stivena Parenta, Džeja Sebringa, Ebigejl Folger i Vojceka Frikovskog, koji su se nalazili u kući. Na vratima je krvlju bila ispisana reč: "Svinje".

U ulozi Mensona, koji je prošle godine preminuo u zatvoru u 83. godini života, pojaviće se australijski glumac Dejmon Heriman.

BONUS VIDEO: OVACIJE ZA FILHARMONIJU U GRACU: Pogledajte kako svira najbolji orkestar u Srbiji (VIDEO)

(Espreso.co.rs /Movieweb.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.