Mel Gibson režira rimejk vestern klasika Divlja horda (VIDEO)
Foto: Profimedia

nova verzija

Mel Gibson režira rimejk vestern klasika Divlja horda (VIDEO)

Film se bavi grupom ostarelih odmetnika od zakona koji idu u poslednju akciju na granici SAD i Meksika

Objavljeno:

Vestern film "Divlja horda" iz 1969. godine, reditelja Sema Pekinpoa, doživeće novu verziju. Glumac Mel Gibson će biti koscenarista, režiser i izvršni producent projekta. Još nema preciznih informacija da li će Gibson raditi klasičan rimejk ili će značajnije odstupiti od originalne Pekinpoove verzije.

"Divlja horda" je svojevremeno bio kontroverzan film zbog živopisnih scena nasilja. Film se bavi grupom ostarelih odmetnika od zakona koji idu u poslednju akciju na granici SAD i Meksika.

Poslednji film koji je Gibson režirao bio je "Hacksaw Ridge", za koji je zaslužio nominaciju za Oskara za najboljeg reditelja. U njegovim planovima je još jedan film koji se bavi Drugim svetskim ratom "Destroyer", koji je fokusiran na bitku kod Okinave. Početak snimanja je zakazan za proleće sledeće godine a u glavnoj ulozi će biti Mark Volberg.

Pošto Gibson već ima projekat u najavi, snimanje "Divlje horde" bi moglo da se otegne. Ovaj projekat je bio u najavi skoro čitavu deceniju. Reditelj Toni Skot je bio prvobitno najavljen za rad na filmu, međutim sve je stalo nakon njegove smrti 2012. godine.

BONUS VIDEO: Beogradska Filharmonija u Muzikferajnu Graca

(Espreso.co.rs / Movieweb.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.