ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA: Dodatna projekcija filma Zlogonje na dan premijere
Foto: Promo

kombank dvorana

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA: Dodatna projekcija filma Zlogonje na dan premijere

Zbog velikog interesovanja za ovu nesvakidašnju avanturu uvedena je još jedna, dodatna projekcija od 18 časova

Objavljeno:

Svečana premijera dečijeg filma "ZLOGONJE" biće održana sutra, u subotu 22. septembra u 19 časova u Kombank dvorani u Beogradu. Zbog velikog interesovanja za ovu nesvakidašnju avanturu uvedena je još jedna, dodatna projekcija od 18 časova. Karte se mogu kupiti na blagajni bioskopa Kombank dvorana i putem prodajne mreže Eventima (eventim.rs). Ne propustite priliku da među prvima pogledate "ZLOGONJE" i obezbedite divan provod u bioskopu.

Debitantski film mladog reditelja Raška Miljkovića učestvovao je na mnogim međunarodnim i domaćim festivalima gde je osvojio brojne nagrade žirija i publike, često uz stajaće ovacije. Najviše pohvala osvojili su mladi glumci, Mihajlo Milavić i Silma Mahmuti, kojima je ovo takođe prvo pojavljivanje na filmu.

"ZLOGONJE" su film prvenstveno namenjen najmlađoj i porodičnoj publici, ali će svako ko ga bude gledao, bilo na premijernim projekcijama bilo u bioskopima, uživati u priči o drugarstvu i dečijoj mašti, ljubavi koja vlada u porodici i snazi volje. Pored glumačke i autorske ekipe filma, premijeri će prisustvovati i brojne poznate ličnosti, a od četvrtka 27. septembra film će biti na redovnom repertoaru svih bioskopa.

Ova priča nastala je pod vođstvom producentkinje Jovane Karaulić i producentske kuće Akcija produkcija, a scenario koji je nastao po motivima knjige "O dugmetu i sreći" autorke Jasminke Petrović, napisali su Marko Manojlović i Miloš Krečković. Koproducent ​i na ovom filmskom ostvarenju su kuće This and That iz Beograda kao i Dream Factory iz Makedonije​. Direktor fotografije je Mikša Anđelić, kostimografkinja je Milena Milenković, montažer filma "ZLOGONJE" je Đorđe Marković, dok je scenograf iskusni Aljoša Spajić. Film su institucionalno podržali: Filmski centar Srbije, Media program, Kreativna Evropa, Makedonska filmska agencija, Ministarstvo prosvete Republike Srbije, Grad Beograd, Opština Stari Grad.

O FILMU: ZLOGONJE je priča o Jovanu i Milici, desetogodišnjacima koji se upoznaju kada Milica nenadano stigne u Jovanov razred. Da ga druga deca ne bi emotivno povređivala, usamljeni Jovan je izgradio svoj svet iz mašte u koji Milica malo po malo uspeva da se probije. Ona ga poziva u avanturu oslobađanja njenog oca od nove žene, Miličine maćehe, za koju veruje da je veštica koja je začarala tatu. Jovan, zbog novootkrivenog uzbuđenja i radosti koje oseća zbog saznanja šta to znači imati pravog druga, prihvata ali ubrzo saznaje da prepreke koje se javljaju u realnim avanturama nije tako lako preskočiti kao u onima u njegovoj mašti. A najveća prepreka od svih za Jovana je upravo on sam. Jovan će morati da prihvati sebe takvog kakav jeste i zdušno se baci u najveću avanturu od svih – život. Kada to učini pred njim se otvara ceo jedan novi svet, u kome će zajedno sa Milicom otkriti istinsku prirodu veštice i na potpuno neočekivan ali i zreo način savladati njenu pretnju. I postati pravi heroj.

BONUS VIDEO: FAŠIZAM NIJE PAO SA NEBA U NAŠE ŽIVOTE, ON JE DUBOKO UKORENJEN! Snažnim govorom otvoren 52. BITEF! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.