ZAMENA ZA DENIJA BOJLA: Otkriven reditelj novog filma o Džejmsu Bondu
Foto: Profimedia

ODLUČENO

ZAMENA ZA DENIJA BOJLA: Otkriven reditelj novog filma o Džejmsu Bondu

Američki 41-ogodišnji reditelj je naročito pobrao simpatije kritike režijom prve sezone serije Pravi Detektiv

Objavljeno: 12:08h

Kari Fukunaga je predstavljen kao reditelj 25. filma o Džejmsu Bondu, nakon što je prošlog meseca potvrđeno da je Deni Bojl napustio projekat. U izjavi na Tviteru, takođe je potvrđeno da će premijera biti pomerena za. februar 2020. godine.

Američki 41-ogodišnji reditelj je dospeo u fokus javnosti kada je 2009. režirao "Sin Nobre", nakon čega je naročito pobrao simpatije kritike režijom prve sezone serije Pravi Detektiv ("True Detective"), u kojoj su glavne uloge tumačili Metju Mekonahi i Vudi Harelson.

Pre tri godine je režirao film "Beasts of No Nation" u kojoj je Idris Elba glumio sadističkog ratnog komandira. Nedavno je režirao i Netfliksovu crnu komediju "Maniac", u kojoj glavne uloge tumače Ema Stoun i Džona Hil.

.

Fukunagino imenovanje je usledilo mesec dana nakon što je Deni Bojl napustio film zbog "kreativnih razmimoilaženja". Prema navodima medija, Bojl se sukobio sa producentima Barbarom Brokoli i Danijelom Kregom oko "budalaste" ideje da se ubije Džejms Bond".

"Bilo je diskusija oko dramatične smrti Džejmsa Bonda na kraju filma", insajder je rekao magazinu The Sun.

Takođe se govorkalo da producenti nisu bili impresionirani nakon što su videli scenario, koji se naročito fokusirao na trenutne političke napetosti sa Rusijom i "savremeni Hladni rat".

BONUS VIDEO: FAŠIZAM NIJE PAO SA NEBA U NAŠE ŽIVOTE, ON JE DUBOKO UKORENJEN! Snažnim govorom otvoren 52. BITEF! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / NME)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.