Glumac Tom Hardi snima muzički album?
Foto: Profimedia

šire se glasine

Glumac Tom Hardi snima muzički album?

Prema navodima magazina The Sun, glumac se udružio sa Semom Vilijamsom, koji je prethodno radio sa autorima kao što su Plan B i Dejvid Bouvi

Objavljeno:

Popularni glumac Tom Hardi, poznat po ulogama u filmovima "The Revenant", "Dunkirk", "Inception", i mnogim drugima, navodno radi na svom novom grajm albumu (žanr elektronske muzike). Te glasine su krenule da se šire nakon što se na internetu pojavio njegov stari mikstejp ‘Falling On Your Arse 1999’, koji je naišao na dobre reakcije auditorijuma.

Prema navodima magazina The Sun, glumac se udružio sa Semom Vilijamsom, koji je prethodno radio sa autorima kao što su Plan B i Dejvid Bouvi. Anonimni izvor blizak glumcu dodao je da je "Tom oduvek imao veliku strast prema repovanju, otkako je bio klinac".

"Već neko vreme rade na selekciji pesama za album i stvar se zaista zahuktala. Tom pomalo okleva oko izdanja, ali veliki izdavači poput Warnera su se zainteresovali, tako da postoji potencijal", dodaje izvor.

Kako je sam govorio ranije, Hardi je počeo da repuje kada mu je bilo 14 ili 15 godina. Još uvek se čeka da prokomentariše najnovije glasine.

BONUS VIDEO: Film "Izgrednici" Dejana Zečevića izabran za srpskog kandidata za Oskara


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.