Glumac iz Crnog Pantera postaje novi Supermen? (VIDEO)
Foto: Profimedia

čeka se reakcija fanova

Glumac iz Crnog Pantera postaje novi Supermen? (VIDEO)

Prema saznanjima magazina Deadline, produkcijska kuća Warner Bros želi da napravi potpuni zaokret

Objavljeno:

Nakon što su, tokom poslednjih meseci, bile sve intenzivnije glasine da će se u ulozi Džejmsa Bonda naći (tamnoputi) britanski glumac Idris Elba, još jedna popularna filmska franšiza se suočava sa glasinama i polemikama vezanim za potencijalnog glavnog glumca.

Dok se u Holivudu šire glasine da će dosadašnji Supermen, glumac Henri Kavil, napustiti serijal, automatski kreću i spekulacije ko će biti sledeći akter u popularnoj roli.

Prema saznanjima magazina Deadline, produkcijska kuća Warner Bros želi da napravi potpuni zaokret, i navodno razmatra zvezdu filma "Crni Panter", Majkla B. Džordana, za ovu ulogu.

Warner Bros je i ranije iskazivao manjak poštovanja prema tradicionalnom tumačenju likova, pa su najavili da rade na filmu o Džokeru koji će razotkriti poreklo ovog lika iz Betmen univerzuma. Većina ljubitelja ovog serijala je naravno bila protiv razbijanja mita o Betmenovom "arhineprijatelju", ali studio je uspeo da izgura svoje - Žoakin Feniks će se naći u glavnoj roli.

"Kavilov" Supermen se do sada pojavio u tri filma, a nakon što su krenule glasine o odlasku glavnog glumca, Warner je prvobitno najavio da će "odmoriti" neko vreme od ovog serijala. Ipak, sa pojavom Majkla B. Džordana u igri, možda i usledi preokret.

BONUS VIDEO: Film "Izgrednici" Dejana Zečevića izabran za srpskog kandidata za Oskara

(Espreso.co.rs / Unilad.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.