Da li je Ričard Meden novi Džejms Bond? (VIDEO)
Foto: Profimedia

licitiranje se nastavlja

Da li je Ričard Meden novi Džejms Bond? (VIDEO)

Nakon što se dobro pokazao u seriji Bodyguard, kvote na 32-ogodišnjeg glumca kod bukmejkera su drastično pale, sada na 10/1

Objavljeno: 13:53h

Nakon što je impresionirao gledaoce u seriji Bodiguard, glumac poznat po ulozi i u seriji Game of Thrones počeo je da se pojavljuje među imenima kandidata za prestižnu ulogu Džejmsa Bonda.

Nakon što se dobro pokazao u ovom akcionom trileru, kvote na 32-ogodišnjeg glumca kod bukmejkera su drastično pale, sada na 10/1.

Autor serije Bodyguard, Džed Merkurio, takođe misli da su pred Medenom znatno veći izazovi.

"On je pravi lider. Mislim da ga je ova uloga stavila pod svetla reflektora i pripremila za velike stvari. U praksi, to znači da ćemo morati da poradimo na tome da bude dostupan, ako budemo imali sreće da ga vratimo", rekao je Merkurio.

Ipak, Maden se i dalje suočava sa velikom konkurencijom nekolicine britanskih glumaca, među kojima se najčešće pominje ime Idrisa Elbe.

Prošlog mesec, Elba je podgrejao glasine da se sprema za ulogu Bonda, misterioznim tvitom, u kome parafrazira čuvenu rečenicu iz ovog filmskog serijala:

Takođe, otvoreno je i pitanje ko će režirati poslednji film sa Danijelom Kregom u ulozi Bonda, pošto je Deni Bojl napustio projekat prošlog meseca.

BONUS VIDEO: Film "Izgrednici" Dejana Zečevića izabran za srpskog kandidata za Oskara

(Espreso.co.rs / NME)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.