NAJBOLJA KOMEDIJA DVEHILJADITIH JE OVAJ FILM! Pamte ga po brojnim urnebesnim scenama, ali da li je najsmešniji na ovoj listi?
Foto: Printscreen Youtube

rang lista

NAJBOLJA KOMEDIJA DVEHILJADITIH JE OVAJ FILM! Pamte ga po brojnim urnebesnim scenama, ali da li je najsmešniji na ovoj listi?

Ovo je svakako zanimljiv odabir

Objavljeno: 10:12h

Posetioci stranica Ranker odabrali su najbolju humoristični film iz dvehiljaditih godina.

Prema glasovima, na ubedljivom prvom mestu nalazi se komedija "Kul momci" (Superbad).

Avanture Evana, Seta i nezamenljivog "Meklovina" pojavile su se na filmskom platnu u avgustu 2007. (Amerika) i sledećeg meseca u Velikoj Britaniji, a film je sa pravom zaslužio svoje mesto u analima istorije filmske komedije, piše britanski "Unilad". Komediji "Kul momci" nije bila potrebna decenija da potvrdi svoj status. Zvanični podaci o profitu su bili sasvim dovoljni da pokažu da je ostvario ogroman uspeh.

Sada su i posetioci stranice Ranker potvrdili kvalitet ove komedije, izdvojivši je u sam vrh liste najboljih filmova iz dvehiljaditih godina.

U nastavku vam otkrivamo kompletnu listu najsmešnijih filmova sa Rankera: 1. "Kul momci" (Superbad) 2. Luda braća (Step Brothers) 3. Mamurluk (The Hangover) 4. Lovci na deveruše (Wedding Crashers) 5. Pazi, lopta! (DodgeBall: A True Underdog Story) 6. Spiker : Legenda o Ronu Burgundiju (Anchorman: The Legend of Ron Burgundy) 7. Šrek (Shrek) 8. Vilenjak (Elf) 9. Četiri banke, a nevin (The 40-Year-Old Virgin) 10. Dani slave (Old School)

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.