EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Zvezde nove igrane serije POGREŠAN ČOVEK, koja će od SEPTEMBRA osvojiti sve vaše SIMPATIJE otkrivaju šta nas očekuje! (FOTO)
Foto: promo

espreso na licu mesta

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Zvezde nove igrane serije POGREŠAN ČOVEK, koja će od SEPTEMBRA osvojiti sve vaše SIMPATIJE otkrivaju šta nas očekuje! (FOTO)

Porodična drama o majci koja pokušava da spase život svog deteta

Objavljeno: 17:15h

Iz hrvatsko-srpske produkcije nam stiže serija "Pogrešan čovek" koju potpisuje producentkinja Jelena Veljača, a reč je o intimnoj drami koja će se naći pred televizijskom publikom već od septembra i koja gledaoce neće ostaviti ravnodušnim.

Serija prati priču o fatalnoj ljubavi koja se dogodila pre šesnaest godina i koja je ostavila neizbrisiv trag u životu jedne žene koja je silovana i ostala u drugom stanju.

Seriju boje crni i beli tonovi, a glavna junakinja upravo pokušava da se izbori sa osećanjima, strahovima i traumama iz prošlosti jer je samohrana majka koja se svim silama bori da spasi život svog deteta koje je bolesno.

Naime, producentkinja Jelena Veljača veruje da će publika prepoznati emociju priče jer je reč o fatalnoj ljubavi koja izaziva strast, emocije i plamen ljubavi iz prošlosti koji i dalje gori.

Jelena Veljača
Jelena Veljača foto: Promo

Uvek su me privlačile fatalne i teške ljubavi, a pre svega mislim na ljubavi koje imaju puno prepreka u stvarnom životu kao što je ova. Ova priča se piramidalno gradi i svaki lik moramo razumeti u različitim kontekstima života, a taj pogrešan čovek nije čovek koji je silovatelj već neko drugi i tu upravo nastaje zaplet i kontroverza sa naslovom serije, što ćete tek videti" , kaže scenaristkinja Jelena Veljača.

Kroz seriju će prodefilovati sjajna glumačka ekipa, a u glavnim ulogama gledaćemo Bojanu Stefanović i Petra Benčinu.

Bojana Stefanović i Petar Benčina
Bojana Stefanović i Petar Benčina foto: promo

Bojana Stefanović tumači lik žene koja naizgled živi u divnom braku i imućnoj porodici ali je prilično nesrećna i ima dosta stavri koje je čine tužnom, a sticajem okolnosti ona pronalazi načine kako da se izbori sa životom i stvarima koje je tište.

Ovaj lik je meni glumački veoma inspirativan, budući da do sada nisam imala priliku da igram ovakav lik. Lik koji igram nema nikakvih dodirnih tačaka sa mnom osim elementarnih trivija – da sam majka i da volim decu, tako da je meni ovaj lik baš izazov i ispunjava me", kaže glumica Bojana Stefanović.

Bojanin partner u seriji je Petar Benčina, koji tumači kontroverznog, isfrustriranog lika koji intrigira svojim postupcima.

Glumim čoveka koji je u ranoj mladosti napravio grešku koja ga godinama proganja i koji nosi frustracije iz ranog detinjstva, a tek kada zagrebemo ispod površine dolazimo do prave životne drame. Lik koji tumačim je enormno sebičan, samoživ, brutalan i hladan pa čak i u trenucima kada treba da pokaže osećanja", kaže Petar Benčina.

U seriji ćemo gledati i dve izvanredne glumice, koje godinama publiku osvajaju svojim talentom, šarmom i smislom za humor, a reč je o Dari Đžokić i Gorici Popović.

Dara Đžokić i Gorica Popović
Dara Đžokić i Gorica Popović foto: Promo

Kada je reč o ovakvoj vrsti tevenovele nisam ovako nešto snimala, osim "Mješovitog braka", tako da mi je ovo na neki način izazov. Budući da se ovde provlači tema kao što je silovanje, to je pojava koja izaziva gnušanje kod mene u bilo kojoj konotaciji", ističe Dara Đžokić.

Uz ovu sjajnu glumačku ekipu pred televizijske kamere zaigraće i crnogorski glumac Emir Ćatović, koji se raduje saradnji sa kolegama iz Srbije i Hrvatske.

Ovo je porodična drama koja će se emitovati u udarnom terminu jer će je i deca gledati, pa će i tom delu publike biti otvoreno da postave jasnu granicu između onoga što je dobro i što nije, tako da bi publika trebalo da odluči ko je tu pogrešan čovek", zaključuje Emir Ćatović.

Emir Ćatović
Emir Ćatović foto: Espreso.co.rs

Snimanje je počelo početkom avgusta, u dva studija na površini od 3.000 kvadratnih metara, a za scenografiju je zadužen scenograf Goran Joksimović Joksa, koji je radio i velelepnu scenu Eurosonga 2008, kada se održavao u Beogradu.

Serija "Pogrešan čovek" će početi sa emitovanjem od jeseni, a celokupna ekipa čvrsto veruje da će publika osetiti i prepoznati emociju koja ova priča donosi.

Bonus video

Junaci filma Čekaj me, ja sigurno neću doći!

(Jovana Jovanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.