VODIMO VAS U BIOSKOP: Za najbrže poklon karte za film „Vernost“
Foto: Promo

nagradna igra

VODIMO VAS U BIOSKOP: Za najbrže poklon karte za film „Vernost“

Brzi automobili, tragična ljubav i veliki ulozi - Film „Vernost“ od četvrtka u bioskopima

Objavljeno:

Poklanjamo vam 3x2 karte za projekciju u Kombank dvorani u petak, 17.avgusta u 21.20.

Krimi-drama „Vernost“, reditelja Majkla Roskama, koja je premijerno prikazana u Srbiji na 46. FEST-u, stiže u domaće bioskope u četvrtak, 16. avgusta. „Vernost“ donosi priču o tragičnoj ljubavi između visoko kotiranog gangstera i mlade devojke koja pripada visokom staležu, ispričanu u pozadini brutalne vladavine kriminalne bande u Briselu.

Majkl Roskam se 2011. godine našao na listi magazina Varajeti „Top 10 reditelja čije filmove bi trebalo pogledati“. U filmu „Vernost“ se ponovo uhvatio u koštac sa svetom bandi i kriminala, ovog puta prožimajući priču snažnim emotivnim linijama i dozom starog holivudskog glamura. Kada Đino upozna Benedikt, rađa se ljubav na prvi pogled - strastvena, bezuslovna, vatrena. Benedikt radi u porodičnom biznisu, a hobi joj je vožnja trkačkih automobila. Đino je primer dobrog, modernog i zgodnog momka. Međutim, on ima tajnu, i to onu koja može da ugrozi njegov i živote ljudi oko njega. Đino i Benedikt će povesti borbu sa sudbinom kako bi spasili svoju ljubav.

Scena iz filma Vernost
Scena iz filma Vernost foto: Promo

„Briselske bande i trkački automobili su mi bili inspiracija za ovaj film. Međutim, nisam želeo da to bude jedina tema filma, niti da se pretvori u biografsku priču nekog gangstera. Temelj ove priče je ljubav između muškarca i žene, kao i nemogućnost održavanja njihovog odnosa. Njihova ljubav je nemoguća, ne samo zbog različitih karaktera i porekla, već i zbog udaraca koje im sudbina zadaje,“ objašnjava reditelj Roskam. U glavnim ulogama našli su se flamanski glumac Matijas Šunarts i francuska glumica Adel Eksarčopulos, poznata po svojoj debitantskoj ulozi u filmu „Plavo je najtoplija boja“. Šunarts je sarađivao sa Roskamom u njegova prethodna dva ostvarenja, a ostvario je značajne uloge i u filmovima poput „Rđe i kosti“ i „Izdaje“.

Film „Vernost“, koji je bio belgijski kandidat za Oskara, stiže u domaće bioskope u četvrtak, 16. avgusta.

Poklanjamo vam 3x2 karte za projekciju ovog fima u petak od 21.20 u Kombank dvorani, a više informacija o tome kako da osvojite karte potražite na našoj facebook stranici.

BONUS VIDEO: 42. festival filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.