HOLIVUDSKU GLUMICU JE OTAC KAO DETE UBACIO U KANDŽE SEKTE: Uspela je da pobegne, ali ni dan danas ne sme da priča šta joj se desilo! (FOTO)
Foto: AP

Jedva se iščupala

HOLIVUDSKU GLUMICU JE OTAC KAO DETE UBACIO U KANDŽE SEKTE: Uspela je da pobegne, ali ni dan danas ne sme da priča šta joj se desilo! (FOTO)

Glen ima dve sestre Tinu i Džesi, a kult je napustila sa 22 godine, kada je upisala fakultet u Virdžiniji

Objavljeno:

Glen Klouz, koja je poznata po filmovima "Fatalna privlačnost", "Opasna igra" i ulozi Kruele de Vil, rekla je da je za sve kriv njen pokojni otac Vilijam Talifero Klouz.

On je odlučio da svoju porodicu preseli u Švajcarsku kako bi deca odrasla blizu sedišta sekte "Moral rearmanent" u koju ih je ubacio. Sedište sekte nalazilo se u selu Kauks.

Glen Klouz je jedva izašla iz kandži sekte
Glen Klouz je jedva izašla iz kandži sekte foto: Fonetap

Glen ima dve sestre Tinu i Džesi, a kult je napustila sa 22 godine, kada je upisala fakultet u Virdžiniji.

- Kad sam napunila 22 godine konačno sam mogla da odem iz sekte. Ne smem da iznosim detalje, reći ću samo da nije bilo nimalo lako. Sloboda je za mene bila nešto novo, nešto s čime se u prvu ruku nisam znala nositi i bilo mi je jako teško.

Kult "Moralno naoružanje" (Moral Re-Armament) je 1930. osnovao sveštenik Frenk Bakman, a tvrdio je da svet može da izbegne rat ako ljudi iskuse moralno i duhovno buđenje. Kult je većinom propao kada je Bakman umro 1961. Glen ima inače jednu ćerku Eni Stark (30), koju je dobila sa bivšim partnerom, filmskim prodcentom Džonom Starkom. Razvela se četiri puta, a poslednji muž joj je bio Dejvid Evans Šo (67).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.