VODIMO VAS U BIOSKOP: Budite najbrži i osvojite karte za film Plesna terapija
Foto: Promo

poklanjamo karte

VODIMO VAS U BIOSKOP: Budite najbrži i osvojite karte za film Plesna terapija

Najbržim čitaocima spremili smo 5x2 karte za film „Plesna terapija“.

Objavljeno:

Svi ljubitelji sjajnog britanskog humora, ali i plesa, imaju priliku da osvoje karte za fantastičnu komediju „Plesna terapija“. Ove srede, 25.jula poklanjamo vam 5x2 karte , i to:

- 3x2 karte za bioskop Cine Grand Capitol Park, za projekciju u 21h (Beograd) - 2x2 karte za bioskop Arena Cineplex, za projekciju u 17.15h (Novi Sad). Ukoliko baš vi želite da osvojite karte za ovaj film, potrebno je da budete među pet najbržih čitalaca koji će poslati mail na redakcija@espreso.co.rs

Plesna terapija
Plesna terapijafoto: Promo

O filmu

Britanski filmski i televizijski reditelj Ričard Lonkrejn predstavlja svoj najnoviji projekat - romantičnu komediju „Plesna terapija“, koja donosi priču o ženi srednjih godina kojoj se aspiracijski svet ruši skorim odlaskom u penziju. Ova britanska komedija obiluje smehom, suzama, plesom, i novim spoznajama u srednjim godinama, uz poruku da nikada nije kasno za pronalaženje prave ljubavi. Priča o Sandri Abot ima specifičan šarm jer je topla, šaljiva, cinična, ali na momente i zastrašujuća.

Plesna terapija
Plesna terapijafoto: Promo

Kada Sandra na proslavi penzionisanja njenog supruga, otkrije da je on vara sa najboljom prijateljicom, njen čitav svet se okreće naopačke. Ona odlučuje da ode od kuće kako bi izbistrila misli i shvatila šta se dešava sa njenim životom. Utehu pronalazi kod starije sestre koja je njena potpuna suprotnost. Može li potpuna promena okruženja i ljudi doneti Sandri ono što joj je potrebno?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.