NASMEJAN I SREĆAN U ZAGRLJAJU SVOG UNUKA: Fotografija Ljubiše Samardžića iz zadnjih meseci njegovog života TERA SUZE NA OČI! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

odlazak legende još uvek boli

NASMEJAN I SREĆAN U ZAGRLJAJU SVOG UNUKA: Fotografija Ljubiše Samardžića iz zadnjih meseci njegovog života TERA SUZE NA OČI! (FOTO)

Nakon smrti legendarnog Ljubiše Samardžića armija njegovih fanova nije utihnula

Objavljeno:

Nedavno je na Instagramu osvanula dirljiva fotografija koja je podsetnik na jednog od velikana srpskog glumišta i dane kada smo još uvek imali prilike da uživamo u njegovom postojanju.

Naime, i nakon smrti legendarnog Ljubiše Samardžića armija njegovih fanova nije utihnula – oni su nastavili da vode profile na društvenim mrežama koji slave njegov lik i delo.

Tamo često možemo da vidimo fotografije iz Ljubišinog privatnog života, te njegove izjave iz različitih intervjua, ali i snimke koji nas sećaju na njegove maestralne uloge.

Poslednja u nizu ovih fotografija svedoči o zadnjim mesecima njegovog života – nastala je svega godinu dana pre smrti čuvenog glumca, a prikazuje ga tokom ručka u jednom prestoničkom restoranu, nasmejanog i srećnog u zagrljaju sa unukom Stefanom.

Fotografiju je pratio i srceparajuć tekst.

„Prvi zagrljaj. Prvi poljubac. Prvi savet. Prva reč ohrabrenja. Podrška. Prvi uspeh. Slika koje budi emocije u drugima. Uživajte u lepoti, onoj istinskoj lepoti koju treba doživeti. Prelepa slika. Veličina si“, napisao je čovek koji stoji iza ovog profila.

Ljubiša sa unukom Stefanom
Ljubiša sa unukom Stefanom foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Ljubišin sin Dragan preminuo je 2001. godine nakon teške borbe sa leukemijom, a iza sebe ostavio je sina Stefana i ćerku Saru koji su Samardžiću u nadolazećim godinama bili velika uteha i motivacija da preboli gubitak sina.

„Unuci su u naš život uneli novu energiju. Supruga Mira je bila i ostala stub kuće, oslonac i golema pomoć“, rekao je jednom prilikom u intervjuu.

Ljubiša sa unukom Sarom i unukom Stefanom
Ljubiša sa unukom Sarom i unukom Stefanom foto: Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/ddl.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.