OVO JE ŽENA ZA KOJOM JE ŽARKO LAUŠEVIĆ IZGUBIO GLAVU: Pre 25 godina očarala je najpoželjnijeg glumca u Jugi, pronašli smo je i izgleda JOŠ BOLJE! (FOTO)
Foto: Printscreen

da li se sećate?

OVO JE ŽENA ZA KOJOM JE ŽARKO LAUŠEVIĆ IZGUBIO GLAVU: Pre 25 godina očarala je najpoželjnijeg glumca u Jugi, pronašli smo je i izgleda JOŠ BOLJE! (FOTO)

Prvo je očarala Lauša zahvaljujući svom prekrasnom osmehu, a zatim je osvojila i domaću publiku

Objavljeno:

Kler iz Njujorka ima 57 godina danas i nastavila je da se bavi glumom nakon uloge u filmu "Bolje od bekstva". Danas izgleda još lepše nego ranije.

Ne krivimo vas ukoliko ste pustili suzu gledajući film pod nazivom Bolje od bekstva. Zaplakali smo i mi. ‘Krivimo’ Žarka Lauševića i Kler Bekmen, ali isto tako i scenaristu Miroslava Lekića i Sinišu Kovačevića za životnu, ljubavnu priču i maestralnu glumu.

Kler Bekman
Kler Bekmanfoto: Printscreen

Svih ovih godina smo Žarka pratili dok gotovo da nismo viđali Kler.

Gde je nestala prekrasna brineta koja je prvo Lauševića očarala, a zatim i domaću publiku?

Posle uloge u filmu "Bolje od bekstva", nastavila je da se bavi glumom, pa smo mogli da je vidimo u brojnim ostvarenjima, veoma često dramama u kojim se snalazi sjajno kako smo u srpskom filmu videli.

I danas je lepa
I danas je lepafoto: Printscreen

Naslovi Revolution #9, All my Children, kao i The Door in The Floor ispunili su njenu karijeru. Brineta koja je Lauša očarala osmehom, i dve i po decenije posle premijere filma, izgleda ovako. Kler biste u svakom filmu prepoznali. To su te dobro poznate crte lica, taj pogled.

Kada je vidimo sada poželimo da je ponovo vidimo u nekom ostvarenju pored Žarka Lauševića. Ne sreću se tako često dobri glumački tandemi, zar ne?

Ima 'ono nešto
Ima "ono nešto"foto: Printscreen

A zasigurno ćete se složiti sa nama kad kažemo da je i danas jednako lepa, a možda i lepša nego što je bila pre. Nadamo se da ćemo je viđati u puno većem broju filmova!

Bonus video

ESPRESO TVITER: Kristina Kija Kockar

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.