DA LI BISTE SE USUDILI OVO DA GLEDATE? Stiže jedan od najjezivijih filmova ikada snimljenih! (VIDEO)
Foto: Printscreen

mi smo jedva trejler pogledali

DA LI BISTE SE USUDILI OVO DA GLEDATE? Stiže jedan od najjezivijih filmova ikada snimljenih! (VIDEO)

O ovom filmu se govori kao o jednom od najstrašnijih, najjezivijih horora u poslednjih nekoliko godina

Objavljeno:

Film "Hereditary" postao je jedno od najiščekivanijih horor ostvarenja nakon što je prilično prestravio filmske kritičare.

Glumica Toni Kolet dobila je naročite pohvale kao žena "čija porodica ima demone u svojoj krvi". Film prati borbu glavne junakinje s demonima svoje mlade porodice (i doslovnim i prenesenim).

Pogledali smo dvominutni trejler i čini se kako oni koji su ga pogledali stvarno ne lažu! Iako ne otkriva radnju samog filma, scene koje su u njemu kroz dva minuta prikazane, učine da vam se "sledi krv u žilama".

Bastl navodi da je reč o "nečemu što zaista niste videli nikada do sada", dok je AV Klub film nazvao "čistim emocionalnim terorizmom". - "Hereditary" mi je trostruko povećao krvni pritisak, izlečio moju štucavicu, naježio me, i prilično me užasnuo - rekao je kritičar Gardijana Piter Bredšo, koji je filmu dodelio pet zvezdica.

- Ono što osetite još na samom početku jeste pravi horor, neka vrsta balansiranja između uznemirenosti i odvratnosti, koja počinje suptilno, sve dok pred kraj ne preraste u krešendo - napisala je Alisa Vilkinson u tekstu za Voks. Klarisa Lafri napisala je u članku za Independent da "činjenica da se o ovom filmu govori kao o jednom od najstrašnijih, najjezivijih horora u poslednjih nekoliko godina ukazuje na njegovu jedinstvenu atmosferu". Film će premijerno biti prikazan 8. juna u američkim bioskopima, dok će se u britanskim pojaviti nedelju dana kasnije.

Bonus video

Intervju sa uličnim umetnicima iz Izraela Dede i Nican Minc

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.