ČUVENA GLUMICA OTKRILA KAKO JOJ ZAISTA IZGLEDA PRIVATNI ŽIVOT: Milena Dravić se vratila na scenu posle dve godine pauze!
Foto: Dragana Udovičić

lepa vest

ČUVENA GLUMICA OTKRILA KAKO JOJ ZAISTA IZGLEDA PRIVATNI ŽIVOT: Milena Dravić se vratila na scenu posle dve godine pauze!

Glumica je otkrila detalje iz privatnog života

Objavljeno:

Nakon dve godine pauze, čuvena glumica Milena Dravić vratila se na javnu scenu.

Nakon uloge u seriji "Komšije", ona se vraća i na film malom ulogom u novom ostvarenju Lordana Zafranovića. Antiratnu dramu "Porajmos 101" slavni reditelj, tvorac "Okupacije u 26 slika", "Večernjih zvona" ili "Pada Italije", kako je najavljeno, tokom juna snimaće u Somboru.

Glumica je otkrila kako sada izgleda njen privatni život.

- Jednim tempom idem polako, izlazim kako da ne, izlazim iz kuće, gledam predstave, sada imam malo više vremena da gledam šta drugi rade. Odgledala sam dosta predstava i to mi pričinjava zadovoljstvo - rekla je.

Na pitanje da li joj je posle pauze bilo teško da se vrati na scenu, kaže:

- Ja ne mogu po svaku cenu da se vraćam, već jednim tempom koliko mi organizam i zdravlje dozvoljavaju, ali ću se truditi da to što dobijem iako ide polagano, ništa ne mogu da obećam naradila sam se u životu, ali još nešto bih volela da doprinesem ovoj profesiji, ali ne zavisi sve od mene - rekla je ona.

Bonus video:

Glossy lično - Jelena Maćić: Udala bih se ponovo

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.