Bata Stojković mi je jednom rekao... Nataša se prisetila PREDIVNE PORUKE koju joj je naš pokojni glumac ostavio na KUTIJI OD KEKSA (FOTO)
Foto: Vladimir Sporčić

reči koje se ne zaboravljaju

Bata Stojković mi je jednom rekao... Nataša se prisetila PREDIVNE PORUKE koju joj je naš pokojni glumac ostavio na KUTIJI OD KEKSA (FOTO)

Legendarni Bata Stojković, osim što je bio veliki glumac, bio je i veliki čovek

Objavljeno: 11:26h

Očaravajućom scenskom energijom, maštovitošću, duhovitošću, studioznošću, iz uloge u ulogu, Nataša Ninković nadograđuje neosporan glumački dar i smelo i kreativno korača svojim umetničkim putem, primetio je žiri nagrade "Žanka Stokić", a poznata glumica naglašava da je svaka uloga za nju novi beli papir i da ne računa na uspehe. "Imam veliku strast i ljubav prema ovom poslu, veliku odgovornost, preteranu samokritičnost, koja je nekad dobra, nekad nije, želju za znanjem, da u svakoj ulozi budem bolja od prethodne. Tome težim", dodala je.

Da je tako tvrde i njene kolege i saradnici, koji podvlače da Ninkovićeva u nimalo lakim i u potpuno različitim zadacima uvek istrajno i uporno traga za nekom dubljom i temeljnijom istinom, radoznala, mnogo traži od reditelja i svojih partnera na sceni i setu, ali mnogo više daje, i uvek pred sebe postavlja visoke ciljeve. "Bata Stojković mi je jednom u Zvezdara teatru čestitao na ulozi i rekao: 'Ako hoćeš da budeš velika glumica, a imaš sve predispozicije za to, nikad nemoj dozvoliti da te ubace u fah'. Onda mi je napisao na parčetu papira, od nekog keksa što je bio tu, da moram svaku ulogu da deljem kao dletom, jer je viđao talentovane ljude koji su ušli u fah i o njima više ne možemo da pričamo kao o velikim glumcima", ispričala je Ninkovićeva.

Legenda kakva se jednom rađa
Legenda kakva se jednom rađa foto: Printscreen

To joj je, naglašava, ostalo u glavi i zato se uvek trudila da igra različite karaktere pa i kada je dobijala iste uloge, "trudila se da se u fizičkom smislu potpuno poništi i da to na neki način bude ipak drugačije".

Bonus video

Glumac Dejan Jelača čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.