PUNO TE VOLIM, ALI ZA ME ŽIVOT NEMA SMISLA... Pre nego što je pucao u sebe, glumac je svojoj ženi Branki ostavio NIKAD POTRESNIJU PORUKU (VIDEO)
Foto: Printscreen

Tragičan odlazak velikog glumca

PUNO TE VOLIM, ALI ZA ME ŽIVOT NEMA SMISLA... Pre nego što je pucao u sebe, glumac je svojoj ženi Branki ostavio NIKAD POTRESNIJU PORUKU (VIDEO)

Glumac je oduzeo sebi život hicem iz pištolja u svom stanu na devetom spratu u naselju Zvezdara gde je živeo sa suprugom Brankom Petrić

Objavljeno: 15.05.2018. 14:43h
  • 47

Tog juna 2010. godine, nešto posle 15.30 sati, iz sobe na devetom spratu solitera u opštini Zvezdara, u kojoj se odmarao Bekim Fehmiju, legendarni glumac svetskog ugleda i glasa, začuo se prasak.

Iz stana prekoputa, takođe u porodičnom vlasništvu, dotrčali su Bekimova žena, glumica Branka Petrić, i mlađi sin Hedon, i zatekli stravičan prizor.

Na uredno spremljenoj postelji Bekim je ležao obliven krvlju i pokazivao tanane znake života. Hedon je smesta pozvao Hitnu pomoć, ali je dvadesetak sekundi nakon dolaska lekara njegov otac izdahnuo. Na krevetu je bio pištolj za koji je posedovao oružni list, kojim je sebi pucao u usta, a na noćnom ormaru pisamce ostavljeno Branki: “Puno te volim, ali za me život više nema smisla”.

Bila je to njegova oproštajna poruka supruzi sa kojom je živio četiri decenije u skladnoj vezi, majci njihovih sinova: Uliksa (koji godinama radi kao glumac u Njujorku, a oženjen je beogradskom glumicom Snežanom Bogdanović), i već spomenutoga Hedona (koji je tada živeo s majkom i ocem u rodnom Beogradu).

Prema rečima komšija, Bekim poslednjih nekoliko nedelja pred smrt nije izlazio iz stana, pa su mnogi sumnjali da je bio bolestan.

Bio je legendarni glumac, maestralni Beli Bora u „Skupljačima perja“, igrao rame uz rame sa svetskim velikanima filma, gromoglasno su ga pratili aplauzi i pohvale filmskih znalaca, a presudio je sam sebi. U tišini svoje sobe.

Oni koji su ga bolje poznavali rekli su tada da je tako i živeo - tiho, a snažno.

Bonus video

Ljiljana Stjepanović OBNOVILA godinu u gimnaziji

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media