BILA JE NAJBOLJA DRUGARICA SONJE SAVIĆ: Nećete verovati kako danas izgleda simpatična debeljuca iz filma Leptirov oblak! (FOTO)(VIDEO)
Scena iz filma, Foto: Printscreen

kao da nije ista žena

BILA JE NAJBOLJA DRUGARICA SONJE SAVIĆ: Nećete verovati kako danas izgleda simpatična debeljuca iz filma Leptirov oblak! (FOTO)(VIDEO)

Emilija je neprepoznatljiva i zaista nimalo ne podseća na bucu koju smo nekada voleli

Objavljeno:

Film "Leptirov oblak" govori o kraju detinjstva jednog šesnaestogodišnjaka kome se sve u životu promenilo od kada se prvi put zaljubio. Kako to obično biva, uz prvu ljubav idu i prvi nesporazumi i ljubavni problemi.

To je u suštini komična priča o šesnaestogodišnjem dečaku kome se čini da se sve zaverilo protiv njegovih snova - i porodica, i drugovi, i svet iz samousluge u kojoj je zaposlen. A onda upoznaje ženu svog života...

Leptirov oblak je snimljen 1977. godine u režiji Zdravka Randića, i po scenariju Gordana Mihića. Ova komedija snimljena je sa jednom od jačih glumačkih ekipa u kojoj definitivno prednjači Sonja Savić.

Ipak, pored plejade ozbiljnih glumaca, zapaženu ulogu u filmu tada je ostvarila i simpatična debeljuca - drugarica Sonje Savić. U pitanju je Emilija Cerović koja se danas bavi književnošću i sarađuje sa TV Hram.

Emilija je neprepoznatljiva i zaista nimalo ne podseća na bucu koju smo nekada voleli.

Bonus video

Zabranjeno pušenje o Titu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.