NJEGOVO LICE BUDI NAM NAJLEPŠE USPOMENE NA DETINJSTVO: Bio je preteča Peđolina i Branka Kockice, a onda nestao bez traga (FOTO) (VIDEO)
Peđolino i Kockica su učili od najboljeg, Foto: Printscreen

sećate se ovog glumca?

NJEGOVO LICE BUDI NAM NAJLEPŠE USPOMENE NA DETINJSTVO: Bio je preteča Peđolina i Branka Kockice, a onda nestao bez traga (FOTO) (VIDEO)

Svi mi koji smo odrastali osamdesetih i devedesetih godina, imali smo tu sreću da nas vaspitavaju i uče kultne dečije emisije

Objavljeno:

Kolariću paniću, pletemo se samiću, sami sebe zaplićemo, sami sebe rasplićemo”. Sećate se ovih stihova?

Mi ih i dan danas pamtimo, a za one koji su zaboravili, ova divna emisija može i dalje da se pronađe na Jutjubu. Sve je počelo sada već davnih osamdesetih i i to na RTS-u.

Koncept emisije bio je takav da su glumci Gordana Pavlov i Predrag Panić učili decu kako da dogovorom rešavaju probleme, na koje mogu naići u svakodnevnom životu.

Na početku svake emisije voditelji su čitali pisma u kojima se neko dete žali na problem u školi, problem s drugarima i slično, a zatim bi deca u studiju pokušala da reše problem kroz skeč i igru.

Glumca Predraga Panića nismo videli već neko vreme na televizijskim ekranima, a njegova poslednja uloga bila je 2010. godine u kratkometražnom horor filmu "Glasovi".

Predrag Panić
Predrag Panić foto: Printscreen

Bonus video

Majstori plesa Katarina i Lazar izvode tačku u našem studiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.