NEVEROVATNO KOLIKO LIČE: Pavla Vuisića svi znate, ali sigurno niste znali da je njegov ROĐENI BRAT takođe VRSTAN GLUMAC (FOTO)
Pavle Vuisić, Foto: Printscreen Youtube

GLUMAČKE LEGENDE

NEVEROVATNO KOLIKO LIČE: Pavla Vuisića svi znate, ali sigurno niste znali da je njegov ROĐENI BRAT takođe VRSTAN GLUMAC (FOTO)

Igrao je u 40 filmova, uglavnom sporedne uloge

Objavljeno:

Pavle Paja Vuisić je istinska glumačka legenda jugoslovenskog i srpskog filma. Simpatični, a genijalni namćor igrao je u čak 129 dugometražnih filmova i teško je nabrojati u kojima je sve briljirao, ali da navedemo samo "Maratonci trče počasni krug" i "Kamiondžije".

Međutim, malo je poznato da je i njegov rođeni, mlađi brat Dušan bio glumac sa solidnom karijerom. On je preminuo davne 1977. godine. Igrao je u 40 filmova, uglavnom sporedne uloge. Pre nego što je uplovio u glumačke vode, bio je aktivni oficir jugoslovenske ratne mornarice, kao kapetan torpednog čamca.

Dušan Vujisić
Dušan Vujisić foto: Printscreen Youtube

Između ostalih, igrao je i u filmu "Šešir profesora Koste Vujića" iz 1972. godine u kojem je u glavnoj ulozi briljirao Pavle Vuisić. Dušan Vujisić je igrao manju ulogu stanodavca Ivkovića. Inače, Dušan je zadržao slovo "j" u prezimenu, dok ga je Pavle izbacio. Delovalo mu je suvišno i neprirodno.

Bonus video ISPOVEST NOVICE ZDRAVKOVIĆA ZA KURIR: Smrt mi se bliži! Neću da umrem u mukama kao moj Toma

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.