NJEGOVOG LIKA IZ NEMANJIĆA SU BUKVALNO SATANIZOVALI: Glumac Miloš Đurović za Espreso otkriva drugu stranu serije o kojoj cela zemlja priča (VIDEO)
Miloš važi za najboljeg frajera u seriji, Foto: Printscreen

zbog njega su gorele društvene mreže

NJEGOVOG LIKA IZ NEMANJIĆA SU BUKVALNO SATANIZOVALI: Glumac Miloš Đurović za Espreso otkriva drugu stranu serije o kojoj cela zemlja priča (VIDEO)

Miloš u "Nemanjićima" tumači ulogu Stefana, koji stalno ide po zabavama i "sve češće izlazi"

Objavljeno:
Marija Ivetić

Do sada smo imali priliku da pogledamo deset epizoda serije "Nemanjići - rađanje kraljevine", o kojoj od početka prikazivanja vladaju oprečni stavovi i "pljušte" kritike na društvenim mrežama.

Serija je dočekana na "krv i nož", publika u svakoj epizodi pronalazi nove zamerke, ali ruku na srce, sudeći po komentarima gledalaca, rekli bismo da se serija od početka prikazivanja dosta popravila i to od trenutka kada se promenila glumačka postava.

Ipak, za ovih deset epizoda, koliko smo ih pogledali, najveću pometnju izazvala je scena u kojoj je Raška piškila, a filmske greške potkradale su se gotovo u svakoj epizodi.

Takođe, ismevan je i budući srpski svetitelj, Rastko Nemanjić, koji je posavetovan da "pričvrlji" nešto, ali i izjava glumice Dubravke Mijatović, koja glumi ženu Stefana Nemanje i konstatuje da su njena deca Vukan i Stefan na ''nekoj zabavi i da sve češće izlaze''.

Teško je zamisliti sinove srpskog župana da idu u provod ako se ima u vidu da je reč o 12. veku, ali glumac Miloš Đurović, koji tumači ulogu Stefana Nemanjića, ističe da tu ne vidi nikakvih nelogičnosti.

Đurović je poznat po ulogu Gavrila Principa u filmu "Branio sam mladu Bosnu", koju je dobio je tako što ga je reditelj primetio dok je konobarisao u jednoj kafani.

Ne slaže se sa zlobnim komentarima
Ne slaže se sa zlobnim komentarima foto: Printscreen

S druge strane, ulogu Stefana Nemanjića dobio je na kastungu.

- Zvali su me na kasting za sve tri uloge - Vukana, Stefana i Rastka, ali Marko (prim.aut. režiser Marko Marinković) je izabrao da sam odgovarajuć za Stefana. Meni lično, najzanimljiviji je bio Sava i njegova konstantna zapitanost i konstantna borba sa samim sobom - priča glumac koji je poneo i epitet "najboljeg frajera u seriji".

Ipak, on navodi da nema nimalo uspeha kod ženskog pola, a isto tako se i njegovo mišljenje o seriji razlikuje od onog opšte uvreženog.

- Gledam seriju sa zadovoljstvom i moje mišljenje je da smo napravili dobru stvar, ali otvoren sam da čujem svaku kritiku jer je publika ta zbog koje se bavim ovim poslom - ističe glumac i pojašnjava gde to on i Vukan izlaze u ludi noćni provod:

- Splavovi su u pitanju, organizuju se ozbiljne rejv žurke... priča Miloš kroz šalu i dodaje:

- To su živi ljudi, i oni su izlazili negde, i oni su bili mladi, provodili se, voleli zabavu, slušali muziku, videli ste, gledali ste seriju - pojašnjava i ističe da bi voleo da njegova sledeća uloga, za promenu, ode van epohe, pa tako zaigra u nekoj akciji ili krimiću.

Đurović se prisetio i jedne anegdote sa snimanja serije, ali i iskustava iz srednje škole. Pogledajte ceo intervju sa glumcem:

Bonus video

Jedini SRPSKI ŽENSKI DEATH METAL BEND za Espreso: Ljudi dolaze na naše svirke ne bi li videli to čudo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.